Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 chci se zeptat když chci abych mel v notebooku internet tak vemu kabel dám ho do notebooka a musim tam napsat ID adress atd.. poradtemi někdo pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 a jak zní otázka? to co si popsal, je normální postup ... Teda pokud nemá provider nastavené server DHCP, pokud má, kontaktuj ho, napiš mu že to jsi ty, atd. atd. a aby tě tam přihodil pod přidělenou IP ... Já jsem dělal to samé .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 ato musim nmužu přendat kabel id nstukat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 aco budu všechno potřebovat ID........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 tak si kup normalne router ne ? pokud chces net i na notebooku i na pc jinak ten net musi jit pokud chces jen na notebooku k tomu bys nemel nic potrebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 pravě mám Wifi k PSPčku to by asi nešlo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas*Tomas*
chci se zeptat když chci abych mel v notebooku internet tak vemu kabel dám ho do notebooka a musim tam napsat ID adress atd.. poradtemi někdo pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts