havel Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 mam tento firmware a nejdu mi spustat iso hry ktore som predtym spustal normalne.. pliiiz help meeeeeeeee!!!!!!!!1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Mám káru Škoda Felica 1.6 LX a nejdede mi, ikdyž předtím jezdila jako blázen....plííís help meeeeeeeeee!!!!!!! Člověče vzpamatuj se a dej nějaký info, tohle je fakt tak akorát na přeshubu :roll: . Co jsi měl "předtím" za FW? Máš UMD v mechanice? Jak se chyba projevuje? Nehrabal jsi se v Recovery menu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 FW je tři nula tři ojeb co se stane kdyz hru pustis? obrazovka je cerna pak se psp vypne? nebo to hodi nejakou chybu? nerval jsi nejaky plugin do psp nebo neco podbnyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 predtym som mal firmware 3.02 OE-A' a na tom mi ISO v poho slapalo. nedaval som nic,ziadne plug iny ani nic. ked sputim hru sa nacita a pri nahravani zamrzne. v recovery menu som sa nehrabal a mam umd disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Ok, ale pro jistotu vlez přece jen do Recovery a všechno, co jde, nastav na Disabled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havel
mam tento firmware a nejdu mi spustat iso hry ktore som predtym spustal normalne.. pliiiz help meeeeeeeee!!!!!!!!1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts