andre.11 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 kuciii....muzete mi nekdo prosim poradit jak naformatuju HDD co mi zbyl z PS3(80gb)...koupil jsem si do PS3 320gb a chci tu 80gb pouzivat jako externi disk....ale nemuzu prijit na to jak ho v PC naformatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Já jsem použil externí USB box a tento soft. Acronis disk direktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doncze Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 žádnej externí box nepotřebuješ, připoj to do pc jako další disk, ve winxp pravou myší tento počítač, spravovat, správa disků, a v dolní pravé polovině tabulky pravou myší na požadovaný disk klikneš vybereš odstranit oddíl - potvrdíš, klikneš opět pravou a dáš vytvořit primární oddíl - nebude to asi úplně přesně ale hodně podobně :-) z hlavy tu tvorbu novýho disku už nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre.11 Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 žádnej externí box nepotřebuješ, připoj to do pc jako další disk, ve winxp pravou myší tento počítač, spravovat, správa disků, a v dolní pravé polovině tabulky pravou myší na požadovaný disk klikneš vybereš odstranit oddíl - potvrdíš, klikneš opět pravou a dáš vytvořit primární oddíl - nebude to asi úplně přesně ale hodně podobně :-) z hlavy tu tvorbu novýho disku už nevim Parada sice mam Vista 64....ale ten postup je uplne stejny....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 žádnej externí box nepotřebuješ, připoj to do pc jako další disk, ve winxp pravou myší tento počítač, spravovat, správa disků, a v dolní pravé polovině tabulky pravou myší na požadovaný disk klikneš vybereš odstranit oddíl - potvrdíš, klikneš opět pravou a dáš vytvořit primární oddíl - nebude to asi úplně přesně ale hodně podobně :-) z hlavy tu tvorbu novýho disku už nevim No oni se do nota cpou dva SATA disky špatně :D srry za OT když to budem hrotit tak ani u ntb nebudeš externí box potřebovat, vezmeš šroubováček vyndáš původní sata disk vložíš ten z ps3, rozjedeš instalaci třeba dvoulitrů nebo xpes a zformátuješ si disk jak budeš v ps3 potřebovat Těžko na dvířkách od HDD mám plombu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doncze Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 když to budem hrotit tak ani u ntb nebudeš externí box potřebovat, vezmeš šroubováček vyndáš původní sata disk vložíš ten z ps3, rozjedeš instalaci třeba dvoulitrů nebo xpes a zformátuješ si disk jak budeš v ps3 potřebovat :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
andre.11
kuciii....muzete mi nekdo prosim poradit jak naformatuju HDD co mi zbyl z PS3(80gb)...koupil jsem si do PS3 320gb a chci tu 80gb pouzivat jako externi disk....ale nemuzu prijit na to jak ho v PC naformatovat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.