andre.11 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 kuciii....muzete mi nekdo prosim poradit jak naformatuju HDD co mi zbyl z PS3(80gb)...koupil jsem si do PS3 320gb a chci tu 80gb pouzivat jako externi disk....ale nemuzu prijit na to jak ho v PC naformatovat Citovat
0 huhla Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 Já jsem použil externí USB box a tento soft. Acronis disk direktor Citovat
0 doncze Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 žádnej externí box nepotřebuješ, připoj to do pc jako další disk, ve winxp pravou myší tento počítač, spravovat, správa disků, a v dolní pravé polovině tabulky pravou myší na požadovaný disk klikneš vybereš odstranit oddíl - potvrdíš, klikneš opět pravou a dáš vytvořit primární oddíl - nebude to asi úplně přesně ale hodně podobně :-) z hlavy tu tvorbu novýho disku už nevim Citovat
0 andre.11 Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2008 žádnej externí box nepotřebuješ, připoj to do pc jako další disk, ve winxp pravou myší tento počítač, spravovat, správa disků, a v dolní pravé polovině tabulky pravou myší na požadovaný disk klikneš vybereš odstranit oddíl - potvrdíš, klikneš opět pravou a dáš vytvořit primární oddíl - nebude to asi úplně přesně ale hodně podobně :-) z hlavy tu tvorbu novýho disku už nevim Parada sice mam Vista 64....ale ten postup je uplne stejny....diky Citovat
0 huhla Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2008 žádnej externí box nepotřebuješ, připoj to do pc jako další disk, ve winxp pravou myší tento počítač, spravovat, správa disků, a v dolní pravé polovině tabulky pravou myší na požadovaný disk klikneš vybereš odstranit oddíl - potvrdíš, klikneš opět pravou a dáš vytvořit primární oddíl - nebude to asi úplně přesně ale hodně podobně :-) z hlavy tu tvorbu novýho disku už nevim No oni se do nota cpou dva SATA disky špatně :D srry za OT když to budem hrotit tak ani u ntb nebudeš externí box potřebovat, vezmeš šroubováček vyndáš původní sata disk vložíš ten z ps3, rozjedeš instalaci třeba dvoulitrů nebo xpes a zformátuješ si disk jak budeš v ps3 potřebovat Těžko na dvířkách od HDD mám plombu :D Citovat
0 doncze Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2008 když to budem hrotit tak ani u ntb nebudeš externí box potřebovat, vezmeš šroubováček vyndáš původní sata disk vložíš ten z ps3, rozjedeš instalaci třeba dvoulitrů nebo xpes a zformátuješ si disk jak budeš v ps3 potřebovat :idea: Citovat
Otázka
andre.11
kuciii....muzete mi nekdo prosim poradit jak naformatuju HDD co mi zbyl z PS3(80gb)...koupil jsem si do PS3 320gb a chci tu 80gb pouzivat jako externi disk....ale nemuzu prijit na to jak ho v PC naformatovat
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.