Xlup Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 Cau potreboval bych poradit. Uz jednou jsem carboni na kompu paril ale pak jsem je odinstaloval a ted po dlouhy dobe jsem si je chtel zase zahrat .... V pohode jsem je nainstaloval ale problem prisel kdyz jsem to chtel cracknout ..... normalne jsem to prekopiroval ale NOD mi zahlasil ze tam je nejaky virovy kod nebo co ( ale pri tom kamosovi to jde uplne v pohode a bez viru ) no a neslo to spustit .... tak jsem vypnul NODa ... znovu prekopiroval ale to mi pro zmenu zmizela ta ikona nfsc.exe tak ze je mam nainstalovany ale nemam je jak spustit ... pls poradte mi nekdo co s tim .... predem dik za odpoved PS:zvlastni ze ten NOD mi hlasil ten samej vir i kdyz jsem stahoval demo ....
J Denzel Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 skus to najit v Total Comaderovy ten soubor nebo ho najdi v "Hledej slozky a soubory" mel bys to tam mit
piggy Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 Nod Ti ten exáč asi smazal, nebo hodil do karantény. Mně to dělá taky. Nastav si v NODu tenhle soubor jako vyjímku.
Xlup Odesláno Říjen 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 Hele supr diky moc .. bylo to fakt v karantene..... ale objevil se dalsi problem :cheesygrin: chtel jsem si tam nahrat stary save jenze kdyz pak spustim hru tak je prazdny ( bez zacnuti kariery) to same i kdyz jsem si stahnul save se 100% dohranou hrou .... nevite co s tim ??
Boroxman Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Nevím, zkus reinstall, mně všechno jede v pohodě, dokonce krásně bez sekání na střední detaily ( něco na max.) i přes, že by mi to mělo jezdit nejlépe na minimální :D
Recommended Posts