netix Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Za 1) Bych chtěl říct že sem opravdu hledal a žádnej topic se nenašel a to ani u jiných konzolí... 2) Ted k mume problemu sm asi 1 nebo 2 předkoncem sem v podzemní základně v nějaky velky mistnosti s plazmou a complama...můj úkol zní : Follow capitan Price...no jo ale on tam stojí jak kre*én a a já za nim jit nemůžu :D neměl někdo podobnej bug? popř jak ho vyřešil nebo pokud chcete THX můžete mi upnou nasledujici Save.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 zkoušel si stáhnout opravný patche.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Říjen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 nezkoušel...ale jelikož se mi jednou (nevim jak protože sem zkoušel všechno možný jako rozbijeni PC, braneni kapitanovi aby prisel do mistnosti...) podařilo že sem mohl dál...bohužel mě zabily :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Tak proste bez dal.......snad vis kudy vede cesta ne?..Na neco se vykasli...pribehne zatebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Říjen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 sel bych sel ale kdyz ten vytah je zavrenej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Proste stahni patche.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts