Voltaren Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Čauwes,prosím Vás mam USB sluchátka k pc a chtěl jsem si je připojit k xku ale po připojení mi nejde zvuk,nevíte čím by to mohlo být?? Nevím zda je mohu použít a nebo musím mít nějaké specialní přímo k xku? Otázka druhá kde stáhnu aktuální verzi fw pro mou mechaniku?Děkuji za info :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 sluchátka do x se dají zapojit do slotu na ovladači, je ale potřeba si koupit redukci aby tam šli i normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 tak aby bylo jasno- ty sluchátka u xka nepoužiješ nejsou tam potřebné ovladače slychátka zapojíš jedině do tv nebo přímo do kabelu od xka jak ti napovídá ... luda ... tak to je jen pro kecání u xbox live(multi cez net) k tomu FW stačí jenom do google.com napsat iextreme 1.4 download Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Voltaren
Čauwes,prosím Vás mam USB sluchátka k pc a chtěl jsem si je připojit k xku ale po připojení mi nejde zvuk,nevíte čím by to mohlo být??
Nevím zda je mohu použít a nebo musím mít nějaké specialní přímo k xku?
Otázka druhá kde stáhnu aktuální verzi fw pro mou mechaniku?Děkuji za info :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts