sQuell Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 lidi stáhl sem si tu verzu Hungarian a píše this disc is unreadable co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 na jakou značku dvd jsi to vypaloval ? jinak tohle patří spíš do Otázky a odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Bílý verbatim EDIT2: odepiš na ICQ pls není třeba chyba v tom že sem tam dával ty patche ::? DMI , PFI a SS ?? EDIT3: nový problém.... když zapnu hru s good kreon ripem tak tam naběhne reklama Microsoftu pak Lionheadu a pak už jenom bílá obrazovka a nic to neděláá!! co s tíM? EDIT4: pls lidičky strašně to chci hrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 A jsou u toho takove cinske znaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 nn jen bílá obrazovka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 máš vůbec flashly xbox ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ne asi... mám tam asi 50 pálenejch her všecko jede jenom ten Fable ne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 nevypaloval jsi to treba moc rychle? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 efjay Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 to sem já Squell vypaloval sem to 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahpisin Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Fable_2_Regiofree_ iXtreme Eng_gti. nevite jestli je tahle verze v cestine ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 ja myslim ze jo .. mas tam na vyber z 10ti jazyku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roker24 cz Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Bílý verbatimEDIT2: odepiš na ICQ pls není třeba chyba v tom že sem tam dával ty patche ::? DMI , PFI a SS ?? Mám stejný problém (uz jsem znicil 2 media :cry: ) a pred tim jsem vypalil vic nez 50 her bez jedineho problemu. Taky jsem tam daval ty patche a asi se to tim nejak podelalo? Jako je spravny postup pro vložení tech trech souboru? Pokud to nekomu pomuze, tak mi to pred vypalenim vyhodi tuhle hlasku " Your image doesnt appear to be of the correct format for burning onto a DVD " " Image format: MODE1/2448 " " DVD format: MODE1/2048 " Dik predem za jakoukoliv pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 super koupil sem origo a pařím jak o závod :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sQuell
lidi stáhl sem si tu verzu Hungarian a píše this disc is unreadable co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts