canava Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Když hraju drivera a např. nabourám tak se mi hra sekne a nebo když najedu do jiné časti města tak se mi to taky sekne. Nesekne se to vždycky ale min. jednou za 10min. se to sekne a celkem mě to štve.. Mám to v ISO bez ripu. fw mam nejnovější. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 mně se to taky seklo (stáhl jsem to z megauploud) nijak jsem to neviřešil takže jsem to spazal taky mně to sralo (ještě dnes jsem to zkusil na CFW 5.00, ale nic) takže nevím moc jsem ti nepomohl co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roku92 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Taktuješ si psp na 333mhz?dyžtak to uděláš tak Select--->Cpu clock game-->333mhz ;),jestli ti tohle nepomůže tak nejspíš spatná verze hry nebo máš něco s kartou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Hej lidi ten samy problem se mi stal dneska , včera jsem ho přes noc stahl a dnes že si zahraju . Soubor byl v CSO tak to hodim do PSP a pohodka sice se hra obcas seka ale nezamrzne ,ale to me štvalo tak jsem si to převedl do ISA a mam ten samy problem jako vy po zhruba 10-ti milutách se hra sekne (nebo když jdu do jineho mesta jak bylo řečeno) , procesor ma na nejvyšši taktáž ale pořad to same. Tak nevim ale asi to brzo smažu .:(:(:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 no ale tet se mi to stalo i u medievila :( jdu zkusit to stim mhz ci co a pak napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 no tak medievil se sekl hned na zacatku ale toho drivera a medievila mam v iso jinak vsechny ostatni hry mam v cso a nikdy se mi to nestalo jen u tehle novejch co mam v iso se mi to stalo takze myslim ze reseni bude vtom dat to do cso (ikdyz nevidim zadnej rozdil v tm jestli to je v cso nebo iso zda se mi to stejny kdyz sme to srovnavali na dvou psp tu samou hru jednu v iso a cso zadnej rozdil sem nevidel) EDIT : sry zapomel sem na to ze se ma dat edit :) EDIT : tak mam to tet v cso paril sem 2 hodky a nic bez seknuti iso je šit vsechno hned hazet do cso je nejlepsi protoze zabira min mista a nesekaji se hry :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
canava
Když hraju drivera a např. nabourám tak se mi hra sekne a nebo když najedu do jiné časti města tak se mi to taky sekne. Nesekne se to vždycky ale min. jednou za 10min. se to sekne a celkem mě to štve.. Mám to v ISO bez ripu. fw mam nejnovější. 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts