canava Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Když hraju drivera a např. nabourám tak se mi hra sekne a nebo když najedu do jiné časti města tak se mi to taky sekne. Nesekne se to vždycky ale min. jednou za 10min. se to sekne a celkem mě to štve.. Mám to v ISO bez ripu. fw mam nejnovější. 8)
0 Dark_user Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 mně se to taky seklo (stáhl jsem to z megauploud) nijak jsem to neviřešil takže jsem to spazal taky mně to sralo (ještě dnes jsem to zkusil na CFW 5.00, ale nic) takže nevím moc jsem ti nepomohl co?
0 roku92 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Taktuješ si psp na 333mhz?dyžtak to uděláš tak Select--->Cpu clock game-->333mhz ;),jestli ti tohle nepomůže tak nejspíš spatná verze hry nebo máš něco s kartou....
0 petrželka Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Hej lidi ten samy problem se mi stal dneska , včera jsem ho přes noc stahl a dnes že si zahraju . Soubor byl v CSO tak to hodim do PSP a pohodka sice se hra obcas seka ale nezamrzne ,ale to me štvalo tak jsem si to převedl do ISA a mam ten samy problem jako vy po zhruba 10-ti milutách se hra sekne (nebo když jdu do jineho mesta jak bylo řečeno) , procesor ma na nejvyšši taktáž ale pořad to same. Tak nevim ale asi to brzo smažu .:(:(:(
0 canava Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 no ale tet se mi to stalo i u medievila :( jdu zkusit to stim mhz ci co a pak napisu
0 canava Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 no tak medievil se sekl hned na zacatku ale toho drivera a medievila mam v iso jinak vsechny ostatni hry mam v cso a nikdy se mi to nestalo jen u tehle novejch co mam v iso se mi to stalo takze myslim ze reseni bude vtom dat to do cso (ikdyz nevidim zadnej rozdil v tm jestli to je v cso nebo iso zda se mi to stejny kdyz sme to srovnavali na dvou psp tu samou hru jednu v iso a cso zadnej rozdil sem nevidel) EDIT : sry zapomel sem na to ze se ma dat edit :) EDIT : tak mam to tet v cso paril sem 2 hodky a nic bez seknuti iso je šit vsechno hned hazet do cso je nejlepsi protoze zabira min mista a nesekaji se hry :D :D :D
Otázka
canava
Když hraju drivera a např. nabourám tak se mi hra sekne a nebo když najedu do jiné časti města tak se mi to taky sekne. Nesekne se to vždycky ale min. jednou za 10min. se to sekne a celkem mě to štve.. Mám to v ISO bez ripu. fw mam nejnovější. 8)
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts