david7090 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 cau nevite co stim mam bezdratovou klavesnici Trust DS-3200 kdyz hraju např.nejaky auta tak mi to zničehonic zatoči do leva(baterkama to neni mam nabijeci ENERGIZER a je nova mam ji od utery)dik za všechny rady(skusil jsem všechno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 jako podle toho, co pises bych to typnul na ty baterky (i kdyz pises, ze mas dobre).... nebo pak jestli nemas klavesnici moc daleko od prijimace ... ono znacka Trust nepatri k tem nejlepsim zrovna :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 jako podle toho, co pises bych to typnul na ty baterky (i kdyz pises, ze mas dobre).... nebo pak jestli nemas klavesnici moc daleko od prijimace ... ono znacka Trust nepatri k tem nejlepsim zrovna :D baterky jsem skousel i ty ktery davaj kty klavesnici a ten prijimac mam na stole(reklamovat to nemuzu protože jsem to kupoval v lounech a ja jsem z mostu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 zapoměl jsem napsat ze na ten přijimač jsem skoušel jinou bezdratovou klavesnici a myš tak jestli to třeba nemuže byt tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 zapoměl jsem napsat ze na ten přijimač jsem skoušel jinou bezdratovou klavesnici a myš tak jestli to třeba nemuže byt tím? fakt nikdo nevi za radu ktera bude fungovat dam 100credits Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
david7090
cau nevite co stim mam bezdratovou klavesnici Trust DS-3200 kdyz hraju např.nejaky auta tak mi to zničehonic zatoči do leva(baterkama to neni mam nabijeci ENERGIZER a je nova mam ji od utery)dik za všechny rady(skusil jsem všechno)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts