ellemenT Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Hello :) Takže sháním zkušeného grafika, aby mi udělal logo na jedno forum :wohow: rozměry atd... vše dodám po domluvě. Cena bude 800 credits pro toto forum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Hod sem rozmery, sice vubec nic neumim ale nudim se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Samo, že ti něco udělam :) dělam hrafiku pro školní časopis takže nejsem žádná lamka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 K.R.E.K: Viz. PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Taky bych něco zkusil záleží na nárocích :D kdyžtak PM pls díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Jezis proc ty parametry nedas sem nemusel bys PMkovat jen bys to dal sem a kazdej by zkusil co umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 For ALL: Ok, takze ma to byt logo na jedno forum s tematikou Naruto. Rozmery jsou 943x201 presne :) Bylo by dobre mit uprostred loga ten napis, kolem nejake postavy z naruto: shippuuden a nejake super efekty kolem :wohow: kdyz se na neco budete chtit zeptat, ptejte se. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Hmm ještě jméno fóra, nebo to má být bez textu? - edit: nebo jakej text tam chces Pokus behem 2min č1. č2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 bez textu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 bez textu ;) pozdě :D :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 elemente pletes si Logo s bannerem... :blink: logo je to co mam napr ja nebo simi v avataru a to co ty chces je velkej banner for GoD: to BG je hruza :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 GoD: je to docela pekny, pockam co ostatni... nebo muzes vytvorit jeste jedno ;) toho naruta tam nech ten je peknej, ale misto tsunade bys mohl vecpat sasukeho. :) a kdyby to slo, tak mi posli psd soubor pro pripadnou editaci ;) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 bohuzel jsem si to nezalohoval, ale tady jsem zkusil jak by to vypadalo kdyby tam byl Sasuke i s Tsunade... mno nvm :D ... muzu jeste neco zkusit... EDIT:jeste se chci zeptat jakiu barvu má forum? stačí tmavá/světlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 GoD and ALL: tady je odkaz na forum: www.naruto.express-forum.net (btw. fanousek, nebo kdokoli jiny se muze kdykoli regnout :) ) aby to ladilo s forem, a melo nejaky styl, aby to za tech 800 stalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Mno odhadoval jsem uplne jiny styl ,uz mam trochu predstavu o tom co chces ;) >Jinak, nemas to pozadí z toho (logo ve vystavbe) ?< Todle jsem jetse zkousel, kdybys nahodou mel světlý fórum (je to bez pozadi ale na tmavim by to vypadalo uchylne) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 náhodou mám :D http://imgupload.cz/s3/PE76B1y5as.png ale melo by to byt hlavne proffesionalni, jsem ochotny dat i 1 000,- crdts. vystrihnout postavu z obrazku, dat text a stiny umim taky... :) a hlavne bez textu :D dej si s tim trochu peclivejsi praci ;) neco jak dela napr. simi nebo twicedesign :wohow: to je uroven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 náhodou mám :D http://imgupload.cz/s3/PE76B1y5as.png ale melo by to byt hlavne proffesionalni, jsem ochotny dat i 1 000,- crdts. vystrihnout postavu z obrazku, dat text a stiny umim taky... :) a hlavne bez textu :D dej si s tim trochu peclivejsi praci ;) neco jak dela napr. simi nebo twicedesign :wohow: to je uroven nemyslim tu barvu pozadí ale jakoby ten "štětec" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 brushe? tak to je slozeno z vice brushu... vetsina je z brushe decimation. nevim je to asi toto http://www.brusheezy.com/brush/669-Ultimate-Brush-Pack-No-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 To vzdavam na vic nemam :D ale diky za brushe jsou super ;) > Todle jsem udelal 2klikama v PS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 je to celkem slusny.... nikdo jiny nema zadny napad? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 tak kolem 4ty zitra se dostanu k pc... mozna se do toho pustim..esi si pockas.. (napad bych uz mel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 ještě počkám.... uvidím co z toho vykutíš :D btw. hlavně zálohuj psd soubor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Takže prosil bych LOCKED. Žádný vhodný kandidát se nenašel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.