ellemenT Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Hello :) Takže sháním zkušeného grafika, aby mi udělal logo na jedno forum :wohow: rozměry atd... vše dodám po domluvě. Cena bude 800 credits pro toto forum ;) Citovat
GoD Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Hod sem rozmery, sice vubec nic neumim ale nudim se :D Citovat
xUltimate Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Samo, že ti něco udělam :) dělam hrafiku pro školní časopis takže nejsem žádná lamka :) Citovat
N1cCo Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Taky bych něco zkusil záleží na nárocích :D kdyžtak PM pls díky Citovat
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Jezis proc ty parametry nedas sem nemusel bys PMkovat jen bys to dal sem a kazdej by zkusil co umí Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 For ALL: Ok, takze ma to byt logo na jedno forum s tematikou Naruto. Rozmery jsou 943x201 presne :) Bylo by dobre mit uprostred loga ten napis, kolem nejake postavy z naruto: shippuuden a nejake super efekty kolem :wohow: kdyz se na neco budete chtit zeptat, ptejte se. :) Citovat
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Hmm ještě jméno fóra, nebo to má být bez textu? - edit: nebo jakej text tam chces Pokus behem 2min č1. č2. Citovat
TwiCe Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 elemente pletes si Logo s bannerem... :blink: logo je to co mam napr ja nebo simi v avataru a to co ty chces je velkej banner for GoD: to BG je hruza :D Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 GoD: je to docela pekny, pockam co ostatni... nebo muzes vytvorit jeste jedno ;) toho naruta tam nech ten je peknej, ale misto tsunade bys mohl vecpat sasukeho. :) a kdyby to slo, tak mi posli psd soubor pro pripadnou editaci ;) diky Citovat
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 bohuzel jsem si to nezalohoval, ale tady jsem zkusil jak by to vypadalo kdyby tam byl Sasuke i s Tsunade... mno nvm :D ... muzu jeste neco zkusit... EDIT:jeste se chci zeptat jakiu barvu má forum? stačí tmavá/světlá Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 GoD and ALL: tady je odkaz na forum: www.naruto.express-forum.net (btw. fanousek, nebo kdokoli jiny se muze kdykoli regnout :) ) aby to ladilo s forem, a melo nejaky styl, aby to za tech 800 stalo :D Citovat
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Mno odhadoval jsem uplne jiny styl ,uz mam trochu predstavu o tom co chces ;) >Jinak, nemas to pozadí z toho (logo ve vystavbe) ?< Todle jsem jetse zkousel, kdybys nahodou mel světlý fórum (je to bez pozadi ale na tmavim by to vypadalo uchylne) :D Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 náhodou mám :D http://imgupload.cz/s3/PE76B1y5as.png ale melo by to byt hlavne proffesionalni, jsem ochotny dat i 1 000,- crdts. vystrihnout postavu z obrazku, dat text a stiny umim taky... :) a hlavne bez textu :D dej si s tim trochu peclivejsi praci ;) neco jak dela napr. simi nebo twicedesign :wohow: to je uroven Citovat
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 náhodou mám :D http://imgupload.cz/s3/PE76B1y5as.png ale melo by to byt hlavne proffesionalni, jsem ochotny dat i 1 000,- crdts. vystrihnout postavu z obrazku, dat text a stiny umim taky... :) a hlavne bez textu :D dej si s tim trochu peclivejsi praci ;) neco jak dela napr. simi nebo twicedesign :wohow: to je uroven nemyslim tu barvu pozadí ale jakoby ten "štětec" Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 brushe? tak to je slozeno z vice brushu... vetsina je z brushe decimation. nevim je to asi toto http://www.brusheezy.com/brush/669-Ultimate-Brush-Pack-No-3 Citovat
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 To vzdavam na vic nemam :D ale diky za brushe jsou super ;) > Todle jsem udelal 2klikama v PS :D Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 je to celkem slusny.... nikdo jiny nema zadny napad? :) Citovat
TwiCe Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 tak kolem 4ty zitra se dostanu k pc... mozna se do toho pustim..esi si pockas.. (napad bych uz mel) Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2008 ještě počkám.... uvidím co z toho vykutíš :D btw. hlavně zálohuj psd soubor ;) Citovat
ellemenT Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2008 Takže prosil bych LOCKED. Žádný vhodný kandidát se nenašel :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.