IZZA Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Zdarec lidi hele zaijmalo by mě jestli jde nějak udělat abych mohla hrát ISO hry co mám uložene na disku přes USBčko třeba.Tzn propojit pc a psp tak abych mohl ty hry spouštět s disku.Předem dík za jakoukoliv odpověď peace all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Jde, myslim ze pres devhook, ale nikdy sem to nedelal takze moc neporadim, ale na 100pro de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 urcite devhook... musis nainstalovat ovladace , spustit aplikaci a devhook ...podrobnosti mas v txt pri devhooku funguje na 100 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 a fachci to i na 3.02 OE-B?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IZZA Odesláno Leden 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Hele lidííí poraďte prosím někdo kdo s tím už máte zkušenost jaxe to dělá s tím spouštěním ISO her s Hdd.At dělám co dělám nemůžu na to příjít :(Předem dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
IZZA
Zdarec lidi hele zaijmalo by mě jestli jde nějak udělat abych mohla hrát ISO hry co mám uložene na disku přes USBčko třeba.Tzn propojit pc a psp tak abych mohl ty hry spouštět s disku.Předem dík za jakoukoliv odpověď peace all
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts