Black Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ahoj , je nejakahra ktera se podoba Ratchet ang Clank ? popr. je tato hra na Xbox360 ? predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 No na xbox 360 urcite neni, pac to byl vzdy titul "only playstation"... Podobna hra byla na xbox Concker:Live and reloaded, ale na 360ku netusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Crash Bandicoot :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Tjn, starej dobrej zrzavej kojot Crash,ten nikdy nezklamal :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Sérii Ratchet & Clank mám hrozně rád a s xboxem mi docela mrzí, že mi unikl nový díl. To co se tomu může na xboxu trochu blížit je Kameo, což je hra jako býval např. Crash a ted Ratchet, bohužel zbraní se tam nedočkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Na xku má těď vyjít v CZ ten Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts taky podobná plošinovka, akorád že hlavní postavy jsou vlk a jakési oškubané kuře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Banjo Kazoo, je drsná hra ... to se bude líbit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.