tunelar Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Lze používat PS3 a mít vypnuté wifi? Občas ho použiji ale přijde mi zbytečné aby mě doma zářilo. Dík za info marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 :lol: No tak kdyz wifi nepouzivas, tak je vypnuta :D. Zadny site samovolne neskenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tunelar Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Dík za odpověď ale nejsem z ní moc moudrej. jde mi o to zda je na PS3 podobná možnost třeba jako na notebooku čili fakticky vypnout wifi aby zbytečně nezářila když se nevyužívá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ta wifi ti neda spat co? Ted chodis kolem PS3 ve skafandru ze strachu z ozareni? :lol: Nevim co ti na moji odpovedi neni jasny... Proc by mela wifi neco vyzarovat kdyz se nepouziva? Jinak to zareni neni nijak skodlivy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Jak píše marek pokud máš nastaveno v network wired je wifi vypnutá, mimo to ji můžeš aktivovat remote play, to se potom z PS3 stane AP. Hardwareově ji vypnout nemůžeš, což v PC vlastně také ne (bavíme se o kartě v PCI slotu stolního PC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tunelar
Lze používat PS3 a mít vypnuté wifi?
Občas ho použiji ale přijde mi zbytečné aby mě doma zářilo.
Dík za info
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.