tunelar Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Lze používat PS3 a mít vypnuté wifi? Občas ho použiji ale přijde mi zbytečné aby mě doma zářilo. Dík za info marek_2080: upraven nazev topicu Citovat
0 marek_2080 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 :lol: No tak kdyz wifi nepouzivas, tak je vypnuta :D. Zadny site samovolne neskenuje. Citovat
0 tunelar Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Dík za odpověď ale nejsem z ní moc moudrej. jde mi o to zda je na PS3 podobná možnost třeba jako na notebooku čili fakticky vypnout wifi aby zbytečně nezářila když se nevyužívá? Citovat
0 marek_2080 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Ta wifi ti neda spat co? Ted chodis kolem PS3 ve skafandru ze strachu z ozareni? :lol: Nevim co ti na moji odpovedi neni jasny... Proc by mela wifi neco vyzarovat kdyz se nepouziva? Jinak to zareni neni nijak skodlivy... Citovat
0 huhla Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Jak píše marek pokud máš nastaveno v network wired je wifi vypnutá, mimo to ji můžeš aktivovat remote play, to se potom z PS3 stane AP. Hardwareově ji vypnout nemůžeš, což v PC vlastně také ne (bavíme se o kartě v PCI slotu stolního PC). Citovat
Otázka
tunelar
Lze používat PS3 a mít vypnuté wifi?
Občas ho použiji ale přijde mi zbytečné aby mě doma zářilo.
Dík za info
marek_2080: upraven nazev topicu
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.