Dark_user Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Zdravím ve škole jsem si našel nezapespečenou sít (signál 50%) a chtěl bych se na ní připojit, abych pohl na net šlo by to nějak. Jestli jo tak mi prosím řekněte ja. Předem děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Jak sis ji nasel? V PSP jsi skenoval dostupny site? A to ti nedojde jak se na tu nalezenou sit pak pripojit? 50% by melo k pripojeni stacit, takze pokud nebude na AP nastavena filtrace mac adres, v klidu se na sit pripojis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Jak sis ji nasel? V PSP jsi skenoval dostupny site? A to ti nedojde jak se na tu nalezenou sit pak pripojit? 50% by melo k pripojeni stacit, takze pokud nebude na AP nastavena filtrace mac adres, v klidu se na sit pripojis. no ve většině máš pravdu, ale když jsem to tam všechno zadal tak mně to odmítlo připojit (ten AP) takže to asi bude tou filtrací mac adres škoda :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dark_user
Zdravím ve škole jsem si našel nezapespečenou sít (signál 50%) a chtěl bych se na ní připojit, abych pohl na net šlo by to nějak. Jestli jo tak mi prosím řekněte ja. Předem děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts