RooSooL Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli by se tady nenašel někdo, kdo by mi pomohl? Chtěl bych na svém PSP rozchodit stránku tv.hokej.cz hevíte jak bych to mohl udělat? jekej software, nebo jinej porhlížeč nebo plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 nepůjde ... jedine youtube apod pres HB program :);) navic tohle potrebuje jeste nejakej software k tomu tak mi rekni jak bvys to dal do PSP? :D http://www.microsoft.com/cze/silverlight/default.mspx btw normalne na PSP nespustis ani youtube a stream :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RooSooL Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 no tak z toho udělat nějakej plugin nebo tak něco? nešlo by :( asi ne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 chlape,máš to marný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Branzik Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Sry za OT ale jde na PSP... rozfachat stream? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 nejsem si jisty ale myslim ze ne!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HooX Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Mno tak pozor:)...Youtube se na PSP rozchodit da,a to pres HB program PSP TUBE...Ja ho mam a jako fakt špica:bash:...Ale nefunguje to jako v prohlizeci,ale pustis program a zadas co chces najit za videa...Mno tady na foru topic o PSP TUBE je,a ja myslim ze kdyz de youtube,tak streamy jdou,jenom bude dost slozity tam nejak pridat novou stranku...Se zeptej nekoho zkusenejsiho:bash:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=39674 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Mno tak pozor:)...Youtube se na PSP rozchodit da,a to pres HB program PSP TUBE...Ja ho mam a jako fakt špica:bash:...Ale nefunguje to jako v prohlizeci,ale pustis program a zadas co chces najit za videa...Mno tady na foru topic o PSP TUBE je,a ja myslim ze kdyz de youtube,tak streamy jdou,jenom bude dost slozity tam nejak pridat novou stranku...Se zeptej nekoho zkusenejsiho:bash:... Autor s kazdou novou verzi rozsiruje rozsah serveru ...zkus mu napsat at zkusi udelat i pro stream :lol: treba ti vyhoví,co my víme:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RooSooL
Zdravím.
Chtěl jsem se zeptat, jestli by se tady nenašel někdo, kdo by mi pomohl?
Chtěl bych na svém PSP rozchodit stránku tv.hokej.cz hevíte jak bych to mohl udělat? jekej software, nebo jinej porhlížeč nebo plugin?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.