denis0202 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Mám zájem o koupi PS3 a zajimalo by mně jak je to s internetem u teto konzole. Mam PSP a použivam u něj připojeni na net.Oproti PC je na ůrovni tak 40%. Za odpovědi a názory dík. marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Možná by nebylo od věci trochu upřesnit 40% - pokud tedy vemu hodnocení, tak 40% dáváš asi kvůli absenci diakritiky web browseru pak tedy odpověď zní nepomůžeš si PS3 prostě s PC srovnávat nelze - pokud jde o sílu signálu můžeš tomu pomoci tím že si do PS3 zapojíš LAN kabel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 denis0202 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Možná by nebylo od věci trochu upřesnit 40%- pokud tedy vemu hodnocení, tak 40% dáváš asi kvůli absenci diakritiky web browseru pak tedy odpověď zní nepomůžeš si PS3 prostě s PC srovnávat nelze - pokud jde o sílu signálu můžeš tomu pomoci tím že si do PS3 zapojíš LAN kabel :D Nemyslel jsem rychlost,tu ovlivníš jenom minimálně. Mněl jsem na mysli celkovou praci. Napřiklad u PSP si nevyzvednu poštu,jenom minimum se da stáhnout,otevřeni oken je neuspořádané atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Nemyslel jsem rychlost,tu ovlivníš jenom minimálně.Mněl jsem na mysli celkovou praci. Napřiklad u PSP si nevyzvednu poštu,jenom minimum se da stáhnout,otevřeni oken je neuspořádané atd. Pokud se sžiješ s linuxem tak si na PS3 budeš moci nainstalovat plnohodnotný OS o něco pomalejší než na současných PC ale naprosto na práci dostačující i nějaké to video na něm shlédneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
denis0202
Mám zájem o koupi PS3 a zajimalo by mně jak je to s internetem u teto konzole.
Mam PSP a použivam u něj připojeni na net.Oproti PC je na ůrovni tak 40%.
Za odpovědi a názory dík.
marek_2080: presunuto z PS3 Pokec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.