GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 kdyz chci hrat online tak mam zadat jmeno a heslo... Jmeno zadam v pohode, ale jak mam zapsat heslo? Ukazatel myši ve hŕe neni takžte rozkliknout nemůžu, šipkama to taky nejde, ničim už sem zkusil vše :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Musíš dát TAB a přeskočíš na další řádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 J dík už to mám ale i tak mas thx, ale nechapu ten system cekani k pripojeni na multiplayerovou hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 ve hre pure se ceka snad na vsechno se mi zda, zdlouhavy loading kdyz se hra pousti, zdlouhavy loading kdyz dojedes trat... hm hm, to moc nevychytali, jinak hra je dobra, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 mluvim o cekani pri multiplayeru nez se pusti, ten se psuti jen snad kdyz je slot full, loading mi nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts