twigy Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Posledni dobou mi pri hrani cod4 online hra spadne a objevi se hlaska : couldn't got free content pack index. Nevite co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 tak to se mi opravdu nestává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 tak to se mi opravdu nestává no tak sem nepiš tak akorát na body Přes co to máš spojený kabel nebo wi-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Kabel, ale me se to stavá i když mám full signal. Ted mi to dela i u Far Cry 2. Po 10s hrani multiplayeru me to spadne nebo pokud to vydrzi po celou dobu hrani mapy vubec se mi nepripisou killy a XP. Jsem Zoufalej. Neví někdo?? www a stahování z playstation store funguje O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Být tebou začnu kontrolou veškerých nastavení třeba dle tohoto odkazu - http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=4617 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Pokud jsem to spravne pochopil, tak kdyz mam router tak pri testu pripojeni bych mel mit NAT 2 a to mam. Nechal jsem si od UPC detekovat 2 dny modem a vsechno v poradku. Podle me je chyba nekde v Ps3 nebo v uctu pod kterym se pripojuji k internetu. Nejake napady co s tim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Pokud jsem to spravne pochopil, tak kdyz mam router tak pri testu pripojeni bych mel mit NAT 2 a to mam. Nechal jsem si od UPC detekovat 2 dny modem a vsechno v poradku. Podle me je chyba nekde v Ps3 nebo v uctu pod kterym se pripojuji k internetu.Nejake napady co s tim ??? A zkoušel jsi zapojit ten modem přímo do PS3 aby jsi vyloučil chybu svého routeru? Přepojit kabel vypnout modem od UPC, nechat minutu odpojeno jeho napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L4DIK Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mam jinej dotaz. Jak si vůbec zahrát s Friends? Pokud mi někdo pošle nabídku "Party invite" tak potvrdim nabídku a stejně se nepřipojim... unable to connect prostě. Neni nějaká možnost, jak se připojit k někomu do hry, aniž bych od něj musel vysockovat pozvánku? Věřim že na nějakej 10tej pokus by mě to třeba připojilo :-P ale nemůžu po danym člověku chtít aby mi furt posílal invitations. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Budes muset, bez pozvanky je skoro nulova pravdepodobnost ze by ses k nemu pripojil. Me se stava ze me nejde pripojit k urcitemu uzivateli ,ale kdyz nas oba dva pozve nekdo jinej tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L4DIK Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Takže na s hraním s čecham se můžu rozloučit? :-( U tebe sem taky zažadal o přidání do Friends, tak jesi bys mě někdy zkusil pozvat jesi se připojim. Proč proboha nepřidali funkci Join Friend's Party ... abych se moh připojit ke kamosovi bez nutnosti pozvanky.. Když někdo založí Private match, tak mam možnost se tam připojit taky jen až dostanu pozvánku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Takže na s hraním s čecham se můžu rozloučit? :-( U tebe sem taky zažadal o přidání do Friends, tak jesi bys mě někdy zkusil pozvat jesi se připojim.Proč proboha nepřidali funkci Join Friend's Party ... abych se moh připojit ke kamosovi bez nutnosti pozvanky.. Když někdo založí Private match, tak mam možnost se tam připojit taky jen až dostanu pozvánku? Musis si to precist poradne. Mam asi 25lidi s kterejma hravam Cod 4 , a asi k jednomu mi nejde se pripojit, ale pokud nas oba dva pozve nekdo jinej tak i s nim hrajeme spolu. Pridani do frends : neprijmam prazdny zpravy, napis treba : cau hraju Cod a ja si te pridam Mas mic.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L4DIK Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Já sem si tě právě zkoušel přidat už kdysi. A prázdnou zprávu sem ti neposílal, bylo to něco ve stylu "cod4 cz" Ale zažádam teda znova. twigy_cz ?? Jinak 25 lidi se kterejma hráváš? To je dobrý... přidal sem si lidi, co tvrdili, že hrajou ale teda zatim sem moc štěstí neměl, 1 max 2 online :-P mic nemam bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
twigy
Posledni dobou mi pri hrani cod4 online hra spadne a objevi se hlaska : couldn't got free content pack index. Nevite co s tim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.