Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nestabilni online hrani.

twigy

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Kabel, ale me se to stavá i když mám full signal.

Ted mi to dela i u Far Cry 2. Po 10s hrani multiplayeru me to spadne nebo pokud to vydrzi po celou dobu hrani mapy vubec se mi nepripisou killy a XP. Jsem Zoufalej. Neví někdo?? www a stahování z playstation store funguje O.K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Pokud jsem to spravne pochopil, tak kdyz mam router tak pri testu pripojeni bych mel mit NAT 2 a to mam. Nechal jsem si od UPC detekovat 2 dny modem a vsechno v poradku. Podle me je chyba nekde v Ps3 nebo v uctu pod kterym se pripojuji k internetu.

Nejake napady co s tim ???

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud jsem to spravne pochopil, tak kdyz mam router tak pri testu pripojeni bych mel mit NAT 2 a to mam. Nechal jsem si od UPC detekovat 2 dny modem a vsechno v poradku. Podle me je chyba nekde v Ps3 nebo v uctu pod kterym se pripojuji k internetu.

Nejake napady co s tim ???

A zkoušel jsi zapojit ten modem přímo do PS3 aby jsi vyloučil chybu svého routeru? Přepojit kabel vypnout modem od UPC, nechat minutu odpojeno jeho napájení.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mam jinej dotaz. Jak si vůbec zahrát s Friends? Pokud mi někdo pošle nabídku "Party invite" tak potvrdim nabídku a stejně se nepřipojim... unable to connect prostě. Neni nějaká možnost, jak se připojit k někomu do hry, aniž bych od něj musel vysockovat pozvánku? Věřim že na nějakej 10tej pokus by mě to třeba připojilo :-P ale nemůžu po danym člověku chtít aby mi furt posílal invitations. díky

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže na s hraním s čecham se můžu rozloučit? :-( U tebe sem taky zažadal o přidání do Friends, tak jesi bys mě někdy zkusil pozvat jesi se připojim.

Proč proboha nepřidali funkci Join Friend's Party ... abych se moh připojit ke kamosovi bez nutnosti pozvanky..

Když někdo založí Private match, tak mam možnost se tam připojit taky jen až dostanu pozvánku?

Odkaz ke komentáři

• 0
Takže na s hraním s čecham se můžu rozloučit? :-( U tebe sem taky zažadal o přidání do Friends, tak jesi bys mě někdy zkusil pozvat jesi se připojim.

Proč proboha nepřidali funkci Join Friend's Party ... abych se moh připojit ke kamosovi bez nutnosti pozvanky..

Když někdo založí Private match, tak mam možnost se tam připojit taky jen až dostanu pozvánku?

Musis si to precist poradne. Mam asi 25lidi s kterejma hravam Cod 4 , a asi k jednomu mi nejde se pripojit, ale pokud nas oba dva pozve nekdo jinej tak i s nim hrajeme spolu.

Pridani do frends : neprijmam prazdny zpravy, napis treba : cau hraju Cod a ja si te pridam

Mas mic.?

Odkaz ke komentáři

• 0

Já sem si tě právě zkoušel přidat už kdysi. A prázdnou zprávu sem ti neposílal, bylo to něco ve stylu "cod4 cz" Ale zažádam teda znova. twigy_cz ?? Jinak 25 lidi se kterejma hráváš? To je dobrý... přidal sem si lidi, co tvrdili, že hrajou ale teda zatim sem moc štěstí neměl, 1 max 2 online :-P

mic nemam bohužel

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu