d3moon Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Zdarec (: ... mam otazku .... stahnul sem si hru killzone:liberation a zda se mi ze obraz neni uplne 100%..... jako by tam chybeli barvy ... sou tam takove tecky ... nevim obraz proste neni kvalitni ... stahnul sem vic verzi ... ale u kazde to je stejne ... :bash: mno krucinal ... jo a btw ... u jinych her je obraz perfektni ... krasnej zadny ztraty ((((: .... ja nevim no...clovek narocnejsi na grafiku nebo na kvalitu obrazu to pozna hned ... takze si myslim ze kdo mel tu cest s "warez" verzi killzone vi o cem mluvim ... nebo ne? .... diky za odpovedi ... na foru sem o tom nic nenasel tak se tazu ... dikeeeees.... a mejte se :):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 chces tym povedat ze "warezove" verzie su menej kvalitne na grafiku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d3moon Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 nee to vubec ne,jen se mi zda ze je proste obraz nejakej nedozralej :) sou tam takovy tecky ... mno v zadne jine hre to nedela ... zajima me spis jestli se nekdo setkal s podobnym problemem jako ja!! :) popripade jestli existuje reseni.... je to super hra a rad bych ji dohral ale tohle mi proste vadi ... hm sem proste perfekcionista ... :ziped: :D dik za kazdej normalni i nenormalni post .... mejte se :bash: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netspider Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 No já si sehnal 2 verze a obe jsou dle mého názoru OK jedna je jak máš úvodní intro pouze s ukázkama z hraní a nápisem comming soon a pak ještě normálním intrem ( generálem tankama atd) a obě byly ok, teda jako žádné tečky bo co sem tam neměl a nemám. Nespadlo to psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netspider Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 jo možná ty tečky jsou efekty, ale pro někoho to asi je vada... jinak se jukni na youtube tam bys to měl vidět jak to má vypdat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d3moon Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 jj mozna to tak byt ma,ale neni to pekny .... a efekty to nebudou (: ... prijde mi jakoby to melo min barev ... nevim ... zkusim zjistit jak se delaj screeny a hodim vam to na ukazku :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 hm tak co kdyby jsi nám udělal screen at víme jak to vypadá EDIT: Aha LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.