Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Killzone obraz


d3moon

Recommended Posts

Zdarec (: ... mam otazku .... stahnul sem si hru killzone:liberation a zda se mi ze obraz neni uplne 100%..... jako by tam chybeli barvy ... sou tam takove tecky ... nevim obraz proste neni kvalitni ... stahnul sem vic verzi ... ale u kazde to je stejne ... :bash: mno krucinal ... jo a btw ... u jinych her je obraz perfektni ... krasnej zadny ztraty ((((: .... ja nevim no...clovek narocnejsi na grafiku nebo na kvalitu obrazu to pozna hned ... takze si myslim ze kdo mel tu cest s "warez" verzi killzone vi o cem mluvim ... nebo ne? .... diky za odpovedi ... na foru sem o tom nic nenasel tak se tazu ... dikeeeees.... a mejte se :):psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nee to vubec ne,jen se mi zda ze je proste obraz nejakej nedozralej :) sou tam takovy tecky ... mno v zadne jine hre to nedela ... zajima me spis jestli se nekdo setkal s podobnym problemem jako ja!! :) popripade jestli existuje reseni.... je to super hra a rad bych ji dohral ale tohle mi proste vadi ... hm sem proste perfekcionista ... :ziped: :D dik za kazdej normalni i nenormalni post .... mejte se :bash: :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já si sehnal 2 verze a obe jsou dle mého názoru OK jedna je jak máš úvodní intro pouze s ukázkama z hraní a nápisem comming soon a pak ještě normálním intrem ( generálem tankama atd) a obě byly ok, teda jako žádné tečky bo co sem tam neměl a nemám. Nespadlo to psp ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu