Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde Mi Naformatovat Karta

Otázka

Odesláno

HI ALL/skousim naformatovat kartu do meho psp slim ale jde mi to jen pomoci vybrane utility v PC ale kdyz to chci udelat prez prikazovej radek a napisu C:\mspformat X tk mi to napise:neni nazvem vnitrniho ani vnejsiho prikazu,spustitelneho programu nebo davkoveho souboru...A kdyz to chci udelat v programu od HELLCAT tk mi to dycky hodi error:0x............!mam CFW a proto to nechapu co delam spatne.PS:kdyz to pome chce vlozit do ROOTU kam ????pls nejak mi to polopaticky vysvetlete.

DIKY MOC VSEM CO MI POMUZOU

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
HI ALL/skousim naformatovat kartu do meho psp slim ale jde mi to jen pomoci vybrane utility v PC ale kdyz to chci udelat prez prikazovej radek a napisu C:\mspformat X tk mi to napise:neni nazvem vnitrniho ani vnejsiho prikazu,spustitelneho programu nebo davkoveho souboru...A kdyz to chci udelat v programu od HELLCAT tk mi to dycky hodi error:0x............!mam CFW a proto to nechapu co delam spatne.PS:kdyz to pome chce vlozit do ROOTU kam ????pls nejak mi to polopaticky vysvetlete.

DIKY MOC VSEM CO MI POMUZOU

Jestli to mas jako kartu v PsP tak je to lehký uplně ji smaž všechny věci co v ní sou složky poste vše pak dej v PsP | Settings -> System Settings -> format Memory Stick | A mas to doufam ze ti to pude jinak nwm:psp:

• 0
Odesláno

Karta se formátuje v PSP... settings/format memory stick/yes. Jestli chceš udělat MMS tak použij novej DDCv7 naformátuj ji jenom v kompu a na mpsformat se vykašli... už ho nepotřebuješ. Jinak tvůj problém je v tom že ten soubor mspformat.exe nemáš na disku C:... nebo o máš na disku ale tvůj disk má jinej název:) Jenom nainstaluj despertara... Jinak ROOT je ten základní adresář vyměnitelného disku je na něm složka ISO,PICTURE,VIDEO,PSP popř. SEPLUGINS atd.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu