Toyz Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Mám od kámoše půjčenou hru na DVD DL a chci si ji smahnout. Víte někdo jak na to? Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 tak normálně přes neero snad ne? nebo co máš za program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 nejdřív musíš udělat z toho dvd od kamarada do pc image a potom vypalit...nejde to přepalovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 to je zajmavy ze kamos si ode mne palil gta 4 normalne v neru a facha mu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 otevres si nero a tam das zkopirovat cely disk DVD , proste presna kopie, nevim proc by si musel nejdriv delat ISO ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 myslim že jeden dost velkej topic na tohle téma stačí http://www.console-forum.net/showthread.php?t=12333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Toyz
Mám od kámoše půjčenou hru na DVD DL a chci si ji smahnout. Víte někdo jak na to? Díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts