Kamikaze211 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Manželé Na měsíci bydlí pan a paní, kteří se moc rádi mají. Sice nemají kyslíku, ale stačí jim trochu dusíku. V žilách mají rudou krev, za ní se skrývá manželův hněv. Když jdou na nákupy společné, vidí ostrovy sopečné. Auto poháněné dusíkem mají, děti si v něm hrají. Vody už je málo, ne jednoho vojáka to život stálo. Proto se snaží každý šetřit aspoň trochu, aby neskončil v lochu. Kdyby tak mír byl, každý by se pořádně napil. Ale bohužel je tomu tak, lítá nízko nejeden pták. Snad se blýská na lepší časy a manželům z toho neslezou vlasy. EDIT: Přidána dalši, snad lepší Console-forum je príma akorát je tu někdy zima. Pokud nerespektuješ ostatní uživatele administrátoři tě kopnou do p*dele. I download linky tu najdeš když si do správny sekce zajdeš. Vše na vlastní riziko takže je na tobě jestli si to vemeš na triko. Jako body slouží kredity který můžeš proměnit za Czshare, když máš vybitý. Pro otázky a pobaveními s ostatními slouží shoutbox s příspěvky bohatými. Tak to je básnička kterou sem vytvořil během dneška chtěl bych znát váš názor jak se vám líbí či nelíbí.. díky všem kteří zdě něco napíšou EDIT: Další o PSP Pspéčko mám rád je to můj dobrý kamarád Chodím s ním do školy i ven aby jsem měl lepší den Hry,Hudba a zábava to vše se do něho nahrává Pokud nechcete originálky kupovat, musíte umět flashovat A nebo najít někoho kdo to umí a ne jenom blbě čumí Když už tohle všechno máte, tak už jenom do kapsy ho dáte EDIT: Další tentokrát o zvířatech Nenávidím rána řekla jednou vrána Z postele skočila přímo na zem Kde na ní čekal už moudrý blázen Křikem, krokem celá bos schovala si nos Když se podívala z okna venku Podzim už byl za dveřmi a vytáhla podprsenku Pan Kos, chodil po domě ještě bos a studil ho nos Děti zatím spaly pod peřinou schovány Pan kos si kleknul a ponožky si obléknul Pravil že to dobře spravil V tu chvíli už děti byly vzhůru Ke snídani chytaly můru A tátovi zobáčky udělali v ponožce ďůru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 j je nice sice nema smysl ale neco v tobe je zkus dalsi (muj nazor) Dav'e: to to to taky de :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 je to pěkný, ale dal bych tam víc rým střídavý, protože tam máš pořád jeden a ten samej, takže třeba rýmy ob rádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 jo jasně .. díky hoši ale i tak mi to dalo práce .. ale cením si toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 jo rymovat se to rymuje dobre akorat by to bylo asi lepsi kdyby to aj davalo smysl ani to tak nevadi ze je to porad stejny typ rymu ale kdyby to melo smysl tak by to bylo lepsi a myslim kdyby to bylo ob radek rymovane tak to asi bude jednodussi udelat smyslenjsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 jde to,ale musis na tom zapracovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Sorry, ale mě se to bůhvíjak nelíbí... není v tom pointa, nápad, jiný smysl, prostě nic... ale zkoušej to dál, pořádně se vypiš, tím se nejlíp zdokonalíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Nebrat prosimte osobne, ale ty verse mi prijdou hrozne. Ale cti dal. Ne obsahem, ten skoro nikdy nebudu kritizovat (at si kazdy pise o cem chce), ale naprostou nerytmicnosti a slova ti vubec nesedi na pocet slabik, pripadne dob. Jinak receno, naprosto to postrada takovou tu "plynulost", ze to ctes jakoby jednim dechem, tzn. musi si hlavne sedet doby v jednotlivych versich. Takze zkus zapracovat na tomhle a ono se to muze dost vyrazne zlepsit. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Náhodou mě se to líbí ale nevím jestli sem pochopil pravý smysl té básničky. Je pravda že to trošku nesedí. Ale jak už tu ostatní psali, když budeš psát furt zlepšíš se (a je ktomu potřeba talent). btw: Bylo by dobré jich vymyslet líp, celkem je to lepší než furt číst Prodám, koupím mám problém, Líbí se vám tahle hra? apod. takže i já děkuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 RWTF: Tím chceš říct že ho nemám? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 ja souhlasim s .Denem jakoby mi ukradl nazor :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 RWTF: Tím chceš říct že ho nemám? :) To sem neřekl ale jak máme poznat že máš talent když sme četli zatím jen jednu básničku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 zkusím vymyslet něco dalšího. EDIT: Přidána další básnička o Console-forum, snad se bude líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 A nějaká o pspéčku by nebyla :) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Pouzij vic rymu.......je dulezity aby to nebyl jen nachvachtanej text bez niceho....na smyslu nezalezi......ale ten rym:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 nejak taky nechytam pointu :) Jinak ohledne rymu tady mas jednu "chybu" Kdyby tak mír byl, každý by se pořádně napil. byl - 1 slabika nepil - 2 slabiky ;) Jinak jestli se o to zajimas a bavi te to tak jen tak dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Pitrigo: Máš ji tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 hej skus ty rymy trochu sformulovat... v jedny radce mas zbytecne moc slov a ty pak kazej citaci a dojem... poezie ma byt jednoducha a jednoduchost je krasa.. skus udelat neco ve stylu psp neni můj kamarád ale i tak - ho chodím hrát samej trojúhleník a křížek achjo! display mi posral čížek! a dalsi sloky a muzes to delat i AA BB ne jenom AB AB nebo AB BA to uz je na tobe... jinak tohle sem napsal za 5vterin jen jako priklad xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Jenomže typo AA BB je daleko těžší ! A Zas tolik času na to nemám .. Někomu se to i líbí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 nj ja nerikam ze jsou spatny ale jestli te to bavi a chces se tomu venovat tak bys na to cas mit mel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Jako kdyby by mě to mělo živit což asi nehrozí, tak samozřejmě že bych se tomu věnoval daleko více... Zatím to dělám jenom pro zábavu.. ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Moc se to sice nerýmuje, ale každopádně jsem se od srdce zasmál :wohow: Takže pokud smích prodlužuje život, jak se říká, tak ti díky za pár minut či hodin o který jsem si ho prodloužil. Jestli tě psaní básniček baví tak v tom určitě pokračuj. Jen bych ve verších hledal nejen rým, ale i obsah. Prostě nějakou dějovou návaznost. Třeba rým "Když jdou na nákupy společné, vidí ostrovy sopečné."mě nedává vůbec smysl, protože když jdu na nákupy tak žádné ostrovy nevidím a řekl bych že ani nikdo jiný. Čekal bych tam spíš"Když jdou na nákupy společné, muž vidí faktury zbytečné."Což je tak nějak ze života a každý si tu báseň vezme k srdci, jak básník píše o jeho těžkém životním údělu :cheesygrin:Takže jak říkám, jestli tě to baví pokračuj, protože spokojený může být jen ten, kdo dělá to co ho baví. A pokud tvé básně aspoň v někom vyvolají nějaké emoce, třeba jako u mě, tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Ale prsimte.......:D:D:D:D:D..(:lol:)....basnicka nemusi mit smysl v tom smyslu ze to muzes pojmout abstrakne..bo nak tak:lol:.....jako mela by mit...ale dyz vidim ty dnesni abstrakni zvasty v novinach..cemu rikaji basen.....tak co nadelat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Jojo: ber to tak že je to z budoucnosti, a na marsu mohou být ostrovy sopečné (to nikdo neví) Takže ber to trochu s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 spíš :lol: "Když jdou na nákupy společné, muž platí ženě faktůry zbytečné." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.