Pitrigo Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Zajímavé jsou rozdily karet Sandisk, když se podivam na stejny typ MS Alfacomputer a Aukro ? Jakto že se ceny tak mohou lišit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Provozování ano, PSP poporuje myslím i 8GB karty. Využití rychlosti, při hraní iso/ cso ano, pří zapisování uložench pozic při hraní s UMD ani ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 mam primo tuhle a nemuzu si na ni stezovat. vse slape jak ma. (maximalne se ti muzou sekat nektere .CSO verze her. .ISO a vse ostatni je bezproblemu. bezne na ni prehravam filmy/serialy taky bez problemu) muzu jen doporucit. jinak co se rychlosti tyce. mam ji stale v psp a tam to jede asi takhle (Total Commander): zapis max 7500-7600 kbps, bezne tak 6800-7200 kbps cteni max 7600-7700 kbps, bezne tak 7000-7500 kbps (vse zalezi od souboru pripadne zatizeni hdd) alternativy: Extreme III 8GB link Extreme III 4GB link Video HD 8GB link Video HD 4GB link ty Extreme III nabizej este vetsi rychlost, ale myslim ze za tu cenu to tolik nestoji. hlavne ve srovnani Extreme III vs. VideoHD kdy je 4GB drazsi nez 8GB. pokud ti staci 4GB kup Ultra II. este existuji nejake primo PSP edice, hracske, barevne, ale netusim jak jsou dostupne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Ja ji take mam a dopourucuji, PSP ji samozrejme vyuzivat zvlada. Patri mezi k tem nejlepsi memry stick kartam. Cteni ~15-17MB/s a zapis ~7MB/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Já bych se taky chtěl zeptat. Kde jí sehnat co nejlevnějc a jestli existuje nějaká redukce z MS Micro na Pro Duo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pitrigo Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Např. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400821MM09TGF3 silně o jejím nakupu uvažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Já bych se taky chtěl zeptat. Kde jí sehnat co nejlevnějc a jestli existuje nějaká redukce z MS Micro na Pro Duo Ano, redukce existuje. http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://gsmobil.inshop.cz/inshop/pictures/store/ms-micro-m2.jpg&imgrefurl=http://gsmobil.inshop.cz/inshop/scripts/detail.asp%3Fitemid%3D12312%26kod%3Dadapt%25C3%25A9r-SONY-/-Memory-Stick-Micro---MS-PRO-i-DUO&h=406&w=415&sz=38&hl=cs&start=25&um=1&usg=__2GfT-XAZIPfwFS2yHzBqRzwm5aM=&tbnid=WErSNQrYqvsrXM:&tbnh=122&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dmemorystick%2Bmicro%26start%3D18%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dcs%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26sa%3DN Ale nevim, zda je to vyhodne.. Toto se mi zda lepsi: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Hele myslim ze to muzu dat sem když si koupím 8gb sandisk nehrozí fake že ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Hele myslim ze to muzu dat sem když si koupím 8gb sandisk nehrozí fake že ne ??? fake ti hrozi vzdy :D zalezi kde to koupis. nakupuj ve velkych nebo overenych/doporucenych shopech. obcas priplati par korun je lepsi jak riskovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pitrigo Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Nekdo ma zkusenost s pametovkama z alfa-compu ? Pripadne napiste typ. Diky A vlastní nekdo tu verzi ,,video´´ kde mamjí byt garantovany vemi rychle prenosy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spamoid Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Zdravim, premyslim nad pametovkou od Lexaru - co vy na to? http://www.lexar.com/digfilm/gaming_mspd.html Problem je, ze netusim, jak rychla je, nikde to nepisou :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cambel Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Pánové, před měsícem jsem kupoval od Alfacompu paměťovku Sandisk 4Gb za 720,-Kč. V PSP fake jako noha a nenačetlo mi to cokoliv jsem nahrál nad 3Gb, rychlost katastrofa 300kb/sec. Nakonec reklamace, naštěstí uznaná jako nefunkční karta. Vyměnili ji za funkční bezproblémovou kartu. Reklamace trvala asi týden. Takže vcelku spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 fake ti hrozi vzdy :D zalezi kde to koupis. nakupuj ve velkych nebo overenych/doporucenych shopech. obcas priplati par korun je lepsi jak riskovat. U Sandisku ti fake moc nehrozí, a s doporučením kde to koupit se moc nenamáhej, dneska na fake narazíš i v autorizovaném obchodě Sony.. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor6 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Tu 8Gb Lexar mám a můžu vřele doporučit.Rychlost je paradni nevim jak se delaji testy ale je tam kolem 10Mb/s jiank za tu cenu je to pohodka.....u Sandisku sem se bal že to bude fake Kupoval jsem si v pondeli na alza.cz za 1200 i s postou a uz vcera sem ji mel doma a zadne hry se nesekaji.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spamoid Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 To Muthor6: diky za info, asi do ni pujdu... Za tu cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor6 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 JJ prvni sem chtel Sandisk zelenou 8giga gaming edition ale pak když seem zjistil že doba dodani 3tydny tak jsem sel do tehle a nelituju:-) rychlost je perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pitrigo
Zajímavé jsou rozdily karet Sandisk, když se podivam na stejny typ MS Alfacomputer a Aukro ?
Jakto že se ceny tak mohou lišit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts