Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Memory stick

Pitrigo

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mam primo tuhle a nemuzu si na ni stezovat. vse slape jak ma. (maximalne se ti muzou sekat nektere .CSO verze her. .ISO a vse ostatni je bezproblemu. bezne na ni prehravam filmy/serialy taky bez problemu) muzu jen doporucit.

jinak co se rychlosti tyce. mam ji stale v psp a tam to jede asi takhle (Total Commander):

zapis max 7500-7600 kbps, bezne tak 6800-7200 kbps

cteni max 7600-7700 kbps, bezne tak 7000-7500 kbps

(vse zalezi od souboru pripadne zatizeni hdd)

alternativy:

Extreme III 8GB link

Extreme III 4GB link

Video HD 8GB link

Video HD 4GB link

ty Extreme III nabizej este vetsi rychlost, ale myslim ze za tu cenu to tolik nestoji. hlavne ve srovnani Extreme III vs. VideoHD kdy je 4GB drazsi nez 8GB.

pokud ti staci 4GB kup Ultra II.

este existuji nejake primo PSP edice, hracske, barevne, ale netusim jak jsou dostupne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • 0

Pánové, před měsícem jsem kupoval od Alfacompu paměťovku Sandisk 4Gb za 720,-Kč. V PSP fake jako noha a nenačetlo mi to cokoliv jsem nahrál nad 3Gb, rychlost katastrofa 300kb/sec. Nakonec reklamace, naštěstí uznaná jako nefunkční karta. Vyměnili ji za funkční bezproblémovou kartu. Reklamace trvala asi týden. Takže vcelku spokojenost.

Odkaz ke komentáři

• 0
fake ti hrozi vzdy :D zalezi kde to koupis. nakupuj ve velkych nebo overenych/doporucenych shopech. obcas priplati par korun je lepsi jak riskovat.

U Sandisku ti fake moc nehrozí, a s doporučením kde to koupit se moc nenamáhej, dneska na fake narazíš i v autorizovaném obchodě Sony.. :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Tu 8Gb Lexar mám a můžu vřele doporučit.Rychlost je paradni nevim jak se delaji testy ale je tam kolem 10Mb/s jiank za tu cenu je to pohodka.....u Sandisku sem se bal že to bude fake

Kupoval jsem si v pondeli na alza.cz za 1200 i s postou a uz vcera sem ji mel doma a zadne hry se nesekaji.:psp:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu