Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s Fontama

RWTF

Otázka

Takže můj problém je že bych si rád dal nějaké nové fonty ale bohužel když to nakopíruju do složky se to tam prostě nezobrazí, už dávno se mi to tam podařilo nakopírovat a teď to nejde? Je možné že e to kvůli Vistám (pravděpodobně ne) nebo spíš nějaký vir? díky za případné rady.

btw: Dělám s photoshopem tam se to celkem hodí jinak bych to neřešil.

!Pro toho kdo mi pomůže - odměna!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Dost dobře si mě nepochopil a je moje chyba že jsem to špatně vysvětlil. Takže mám tahnuté písmo (font) zkopíruju ho do složky fonts vyhodí mi to jestli pokračovat dám pokračovat a prostě ten Font se né a né zobrazir v té složce když dám nainstalovat písmo udělá to jako že se nainstaluje při tom tam vůbec není ani v té složce nikde.

Odkaz ke komentáři

• 0

To není možné.. prostě si otevři ovládací panely, tam zvol písma a čistě soubor s fontem do písem nakopíruj fontový soubor. A hned se ti v PSku aniž bys restartoval systém nebo PSko se ti zobrazí v písmech. Pokud to nejde tak je nějaká chyba systému, anebo se musíš přihlásit do windows jako administrator a až potom to zkusit.

U Vist někdy hodně záleží na Admin právech. Nic jiného v tom nevidim. :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu