Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

2.0 -> 1.5 DOWNGRADER !!!!

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

stahnout zde:

http://psp.games4you.cz/download.php?id=39

a fw 1.50 zde:

dl.qj.net/PSP-Firmware-1.50-File-(EBOOT)-North-America-PSP/pg/12/fid/163/catid/163

navod zde:

:arrow: potrebujete psp s firmware 2.0

:arrow: potrebujete si stahnout vyse prilozene archivy

:arrow: rozbalte archiv :)

:arrow: z archivu MPHDowngrader.zip zkopirujte nasledovne:

soubory h.bin a index.bat zkopirujte do korenoveho adresare psp (root), a pak do slozky PHOTO v psp nakopirujte obrazek overflow.tif

:arrow: nakopirujte soubor EBOOT.PBP do : x/PSP/GAME/UPDATE/

:arrow: zapnete psp

:arrow: najedte do slozky photo a psp se sekne-cerna obrazovka a v pravem hornim rohu (kousek niz) se objevi nake blbosti

:arrow: nechte to tak minutu na teto obrazovce

:arrow: potom vyndejte baterii a znovu zandejte

:arrow: zapnete svoje psp a zapojte ac adapter

:arrow: spustte update fw 1.50

:arrow: nasledujte instrukce

:arrow: na 99% se vam psp sekne a napise ze mate konatktovat sony- na teto obrazovce to nechte a podrzte power nahore 10sec (restart) a zapnete sve psp

:arrow: Enjoy !!!

Dutch: opraven link a navod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 228
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous

Jednak se mi to zdá dost brutální vůči mé psp (... sekne se, ... vyndejte baterii, ...modlete se at to fachá :-) ), a druhak na diskuzi k tomuto downgraderu nepadla jednoznačná odpověď na otázku zda li bude možné upgradovat zpět na v2.0 po tomto zásahu. A taky tam padl dost rozumný požadavek, že chceme homebrew pouštět na 2.0 . Vývoj má jít kupředu, a ne zpět. Je to asi krok kupředu směrem dozadu, ale já si počkám až bude možné spouštět homebrew na verzi 2.0

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Tak ze by konecne? Ale je tu nejak malo odpovedi, tak teda je to funkcni? ma to nekdo odzkosene? To co jsi murphy napsal vypada ze mas zkopirovane z webu, ale mas to sam odzkousene? To by uz mohli delat problemi pri reklamaci pokud by se po downgrade psp nerozjelo, takze jak tedy?Je to bezpecne?

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Downgrade je funkcni, z 2.00 je razem 1.50. Chce to trochu zonglovat s baterkou, ale jinak v pohode. Uz ten downgrade delam i znamym. Upgrade zpet na 2.00 jsem nezkousel, ale autor pise, ze je bez problemu, takze tak.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Můžete pomoci??? Zkoušel jsem downgrader, ale když jsem ho chtěl aktivovat, napsalo mi psp, že mám verzi 2.0 a že to není potřeba... ještě předtím jsem najel na obrázek, psp se seklo, pak ztmavla obrazovka, ale žádné obrazce po ní neběhaly(jak je psáno výš). Děkuji předem za odpoveď!!!

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Můžete pomoci??? Zkoušel jsem downgrader, ale když jsem ho chtěl aktivovat, napsalo mi psp, že mám verzi 2.0 a že to není potřeba... ještě předtím jsem najel na obrázek, psp se seklo, pak ztmavla obrazovka, ale žádné obrazce po ní neběhaly(jak je psáno výš). Děkuji předem za odpoveď!!!

Zalohuj si data aa naformatuj pametovku, presne tohle mi delalo a vyresilo to naformatovani...

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Díky za odpověď, ale...

Naformátoval jsem paměťovku(v psp-format mem.card), potom soubory h.bin a index dat do ROOT, a obrázek do PHOTO. Pak e.boot do PSP-GAME-UPDATE. Restartuji psp a jdu do souboru PHOTO a psp se sekne. Po chvíli obrazovka zčerná, ale žádné obrazce tam stále nejsou. Jak je to v návodu, tak jsem po minutě vyndal baterii a znovu zandal. Připojil adaptér a šel do Game, kde už je ikona 1.5 update. Ale když to spustím, znovu se objeví obrazovka, že mám verzi 2.0 a že to není potřeba... Poraďte, co dělám blbě. Díky, díky, díky.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Nedals, ciste nahodou, h.bin do slozky ROOT? Jako zes vytvoril sl. ROOT a do ni h.bin? ROOT je totiz korenovy adresar, ne zadna urcita slozka. Sorry, jestli te mam za nooba, jen pro jistotu. A ve PHOTO nesmi byt zadne jine soubory. Jinak uz opravdu nevim.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Tady je postup i s obrazkama :)

http://www.afterdawn.com/guides/archive/downgrade_psp_2.cfm

p.s. murphy me tenhle post vcera nejak smazal...

edit: odkazy davej do code a to tema jsem zmazal ja protoze uz tu jedno takove je. Rixcz

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Nechci být za pitomce (asi už jsem), ale poté, co nainstaluji např. RIN pro přehrátí gc her, píše mi to, the game could not be started... Jaký je potřeba postup při instalaci emu potažmo her???

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
kua odpoví mi někdo kčemu to vlastně je????

Proste ti to zmeni firmware z verze 2.0 na nizsi verzi 1.5, na ktere si muzes poustet ruzny uzitecny homebrew (delany od nezavislejch vyvojaru, zadarmo) aplikace a hry, nemusis kupovat UMD disky s hrama ale hry si stahovat na netu...

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Nechci být za pitomce (asi už jsem), ale poté, co nainstaluji např. RIN pro přehrátí gc her, píše mi to, the game could not be started... Jaký je potřeba postup při instalaci emu potažmo her???

Pokud mas fw 1.5 musis si pomoci programu SeiPSPTool, kterej najdes na skoro kazdy strance o psp rozdelit soubor eboot.pbp na dva tak, ze ti vzniknou slozky s nazvem RIN 1 a RIN%, v kazde z nich budes mit jeden soubor eboot. Do ty s nazvem RIN 1 vlozis i ostatni soubory, ktere byli v archivu programu spolecne s ebootem. No a to vsechno do adresare psp/game. Jinak si musis jeste stahnout romky, a ty pak muzes umistit na kartu kamkoliv...

No, ale nejsem si jistej jestli to z toho pochopis, je to celkem strucny :D

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
A jak je to u dalších emulátorů? Musí se dělat stejný postup nebo má každý program svou cestu? Mám v tom docela nepořádek a v nepořádku nejsem v pořádku:)

Nevim presne co tim myslis, ale u verze 1.50 si musis kazdej eboot rozdelit do dvou slozek, je to tak u kazdy hry, aplikace... Jinak zadnej jinej emulator krome RINu sem nezkousel, ale melo by to bejt stejny... S tema romkama urcite...

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

clovek je pryc 4 dny a co se tady nedeje :)

takze 1.downgrader je 100% funkcni a muzese z nej upgradovat

2. fw 1.50 vam umozni spoustet hry z karty

3. je to uplne vpoho

(nic sem nemazal)(brzo bude navod jak na ty hry)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu