Guest Magestro Odesláno Duben 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2006 jo chapu stejne to ISO nikdy mit nebudu ale ted se ptam jakou hru by si mi doporucil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2006 GTA,Ridge Racer to jsou good hry na začátek taky SSX on tour není k zahození... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2006 Presne tak, origo rulezzz. Doporucuju bud GTA, to muzes hrat porad, anebo zminovane SSX On tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Mam dotaz, kdyz uz jsem provedl upgrage (downgread) z firmwaru 2.00 na 1.50, muzu soubory, ktery sem tak kvuli upgradu (downgreadu) nahraval, smazat?? Nestane se nic??? (myslim např soubory EBOOT.PBP) :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Mam dotaz, kdyz uz jsem provedl upgrage (downgread) z firmwaru 2.00 na 1.50, muzu soubory, ktery sem tak kvuli upgradu (downgreadu) nahraval, smazat?? Nestane se nic??? (myslim např soubory EBOOT.PBP) :?: Co by ti to melo udelat? :D Akorat ti to tam bude prekazet :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Mam dotaz, kdyz uz jsem provedl upgrage (downgread) z firmwaru 2.00 na 1.50, muzu soubory, ktery sem tak kvuli upgradu (downgreadu) nahraval, smazat?? Nestane se nic??? (myslim např soubory EBOOT.PBP) :?: zkus to a uvidíš,já sem to nezkoušel ale snad by se nic stát nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Dikeeeees :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest grYn_goo Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 Je i neco podobneho na FW 2.5 na 2.0 a nizsi???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 Je i neco podobneho na FW 2.5 na 2.0 a nizsi???? Jo - betonova michacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samot Odesláno Červen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2006 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli se při Downgradu musí použít jen Japonský Firmware 1.50, protože u něj se potvrzuje kolečkem. Nebo jestli se dá použít i jiný, u kterého se potvrzuje křížkem, pokud teda takový existuje?? Sice se to z toho kolečka dá předělat zase nákým prográmkem, ale toho bych se možná bál. Takže díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2006 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli se při Downgradu musí použít jen Japonský Firmware 1.50, protože u něj se potvrzuje kolečkem. Nebo jestli se dá použít i jiný, u kterého se potvrzuje křížkem, pokud teda takový existuje?? Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samot Odesláno Červen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2006 Takže to jde fakt jen s tím japonským, jo? Mno tak to snad přežiju. A to předělání kolečka na křížek přez aplikaci WAB_PAD_Region_Swapper, je v pohodě a bez problémů, zkoušel jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2006 Takže to jde fakt jen s tím japonským, jo? Mno tak to snad přežiju. A to předělání kolečka na křížek přez aplikaci WAB_PAD_Region_Swapper, je v pohodě a bez problémů, zkoušel jste to někdo? Na to se vyprdni, to zasahuje do Flash pameti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2006 Kdyz tam das JAP firmware potvrzovani je normalni mam PSP 1.5 EU a taky tam mam FW JAP 1.5 a X potvrzuju a O back. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mentik Odesláno Červen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2006 No to bych taky rád věděl nikdo to tu nepíše ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2006 čau...Mám problém ale vůbec mu nerozumím.Kámoš má PSP verzi 2.0...Dnes jsem k němu šel že mu udělám DOWNGRADE na 1.50 by\l jsem si jistej aže to prostě udělám.........Ale.......HODINU jsem se o něj pokoušel!!!Nevím prostě PROČ mě to nešlo.Svoje PSP jsem downgradoval asi 6 a vždy se povedl ale u něj prostě ne"Jsem si jistej že mám vše dobře nakopčený a je to odsud z fora taklže bez problému.Půjčil mě ho domů tady jsem se snažil tak půl hodky a už jsem ho málem rozmlátil.Prostě jdu do PHOTO sekne se na tý černý obrazuovce kde jsou ty čísla....Po minutě vyndám baterku a zase dám nazpět...Zapnu PSP a zapojím adaptér....Někdy to prostě vjede do menu když tam není UMD a když tam je tak se to UMD spustí a někdy se to povede že už se instaluje 1.50 napíše se že mám kontaktovat servis podržím POWER 10s a když ho zapnu a mám tam UMD tak se mě načte UMD a když ho tam nemám tak tam mám furt 2.0.Fakt už nevím co dělat!!!Prosíííím co mám udělat :cry: .? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2006 Jo když se mě to PSP sekne amám počkat minutu...Pak vyndám baterku...Pak zapnu a zapojím adapté a není tam UMD tak to skočí do MENU a mám fw. 1.0.Prosím poradte co s tím potřebuju to vědět do zítřka!!!!Prosím!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2006 Jo když se mě to PSP sekne amám počkat minutu...Pak vyndám baterku...Pak zapnu a zapojím adapté a není tam UMD tak to skočí do MENU a mám fw. 1.0.Prosím poradte co s tím potřebuju to vědět do zítřka!!!!Prosím!!ze zrovna ty ... :) :lol: pouzij hledej :twisted: vim ze neco takovyho se muze stat a jde to jednoduse opravit ale jak nevim ale uz to tady dlouze rozbirali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2006 hnmmm...Tak jsem hledal a nic nenašel.Jsem tu na foru zkoro pořád a čtu všechny topicy ale na tkovej problém jsem ještě nenarazil.Kdyby jste o tom věděly tak mě prosím dejte odkaz.Potřebuju mu to zítra vrátit tak vác MOC prosíím!!sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2006 hnmmm...Tak jsem hledal a nic nenašel.Jsem tu na foru zkoro pořád a čtu všechny topicy ale na tkovej problém jsem ještě nenarazil.Kdyby jste o tom věděly tak mě prosím dejte odkaz.Potřebuju mu to zítra vrátit tak vác MOC prosíím!!sorryhm tak jsem si chtel rejpnout a sam jsem taky nic nenasel :lol:*EDIT: Nejspis uz vim napis mi na ICQ 343 878 303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2006 Už to mám díky Dutchovi!!THX MAN ONCE MORE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest momolak Odesláno Červenec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2006 a jakej druhej archiv eboot_1.50.zip kde ho mam vzit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 a jakej druhej archiv eboot_1.50.zip kde ho mam vzit?? na prvni strance je link :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gomba Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Ahoj. Sem pekna Lama. Mam firmware 2.0 a při downgradu dojdu akorát k tomu obrázku. Dal sem základní nastavení, naformátoval sem kartu a všechno nahrál. Pak jdu na obrázek a NIC. Napíše mi to že tam není žádný obrázek. A když se přez USB podívám, tak tam je :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.