havel Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 dostal som tam ban....a vobec neviem zaco....ratio som mal dost velke....ved stiahol som 40giga a uploadol som 25giga.....ci aj to je malo???vobec nechapem tomu banu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spacir26 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 dostal som tam ban....a vobec neviem zaco....ratio som mal dost velke....ved stiahol som 40giga a uploadol som 25giga.....ci aj to je malo???vobec nechapem tomu banu já ten ban dostal taky a nějak jsem nepobral za co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahpisin Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 já ten ban dostal taky a nějak jsem nepobral za co... ja dostavam taky pravidelne ban :) nejednodusi je kdyz jsou otevreny registrace....se treba trikrat zaregistrovat...a pak pouzit dalsi ucet pri banu...ale prej se da umele navysit ratio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 tak snad tam jsou nějaké pravidla....se koukněte kolik musíte mít ratio.....a kolik máte v opačném případě napište někomu od nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jahpisin - ono když chetauješ,tak se nemuže divit že dostaneš BAN ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Já byl poctivej a taky jsem dostal ban.Druhý den otevřeli registrace,tak jsem se nově zaregistroval a jedu dál.Nejhorší je,že ani nejde zjistit za co ten ban je...Nebo to jde zjistit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 ^^ zkus zajít na jejich iRC ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahpisin Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jahpisin - ono když chetauješ,tak se nemuže divit že dostaneš BAN ... tak oni jinou moznost nema...snazil jsem se byt ze zacatku poctivy....vse co jsem stahnul jsem dal seedoval...ale stejne ban podle me za maly ratio...ale se svym pripojenim ho bohuzel nedokazu udrzovat vysoko...to leda ze bych stahnul jednu hru za tyden...a kdyz vychazej tak min 3 hry tydne je to tezke udrzet...cili hold to bohuzel jinak udelat nejde...ted mam ban uz den a jeste lidem seeduju dal..takze rozhodne nejsem typ co stahne a dal neseeduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havel
dostal som tam ban....a vobec neviem zaco....ratio som mal dost velke....ved stiahol som 40giga a uploadol som 25giga.....ci aj to je malo???vobec nechapem tomu banu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts