Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xvid4PSP-Error

gig56

Otázka

čau nevíte někdo co s tímhle?

1404348fde78600d67.jpg

normálně ten program spustim a dám Open pak mi naskočí Caching,Audio Demuxing a to najede asi tak jenom na 10%-12% a pak mi tam znova skočí caching a potom tenhle Error na screenu nevíte:? někdo co s tím

jinak už jsem s tímhle prográmkem docela dost konvertoval ale jinak mi to zatim žádnej error nehlásilo8)

THX za rady:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no a ted' už to tohle nehází hodilo to tam Avisynth že to tomu chybí a tak jsem nainstaloval a vše v poho až na to,že když dám Open-a potom-Prison Break 4x08.avi no a chci to konvertovat tak to má jenom 5 minut-asi protože když se to video otvírá tak tam naskočí caching(jako normálně ale co normální pro mě neni to),když naskočí audio demuxing a na jede asi jenom 12% a ne 100 tak proto si myslím že to je právě jenom těch 5 minut

jinak díky za rady a jinej konvertor jsem zkoušel tenhle

http://dl.qj.net/PSP-Video-Converter-2.81-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/22160/catid/140

Gig56

ted' dělám reinstall

úplně to samý audio demuxing 12% a nemůže to být tím videem?je to teda ta samá verze kterou jsem měl a s kterou už jsem kovertoval ted' zkusim starší a potom ještě jiný typ toho videa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu