jakubgaluszka Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 půjde skate. na 50hz televizi?zadni cast obalu jsem na netu nenasel takze nevim jestli tam neni napsano 60hz?co vy na to půjde to? a je hodně her ktery podporujou jen 60hz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 PAL verze bezi na 50 Hz NTSC na 60 Hz aspon pokud se nemylim,sem nejak mimo dneska :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grinderwolf Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Jako urcite PAL urcite pobezi ale NTSC bude cernobily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 a jak to poznám? http://www.gamehouse.cz/xbox-360/skate-4493.php a tohle je pal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 U kámoše jsem to hrál na 50hz TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:OMAR:. Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 a jak to poznám?http://www.gamehouse.cz/xbox-360/skate-4493.php a tohle je pal? Jestli maji spravny obrazek tak NTSC. Je to na obalu vpraho nahore malinkym pismem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 To neni pravda ze pal jedou na 50 hz a ntsc 60 hz , tak neradte blbe ... Nektere hry jsou delane jen v rezimu 60 hz , napr. PGR4 . Vzdy je to na obalu hry ze je to only 60 hz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 nemáte nekdo doma skate ze by jste se koukli jestli tam neni only 60hz? z gamehousu mi napsali Dobrý den, konzole jde přepínat mezi 50 a 60Hz. Tak myslím, že by neměl být problém. S pozdravem Pavel Vašek a na jejich icq V Čr jsou v proeji pouze verze Pal v prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 nemáte nekdo doma skate ze by jste se koukli jestli tam neni only 60hz?jinak je to v háji Už jsem to psal, že jsem to hrál u kámoše. Byla to PAL verze a má starou 50hz televizu. Jelo to v pohodě:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 takže ea skate nevyžaduje 60hz?!uf a nemáte nejakej seznam her co vyzadujou 60hz? nebo sem napiste jaky znate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Zrovna u sebe mám Mass Effect, Gears of War a PGR4 a všechny potřebují 60 Hz. Mám pocit že když jsem zkoušel demo Test Drive Unlimited tak to taky chtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 koukal jsem na shopy na netu a skoro vsude maj na obalu skate nasano ntsc i v gamehousu a pritom mi psali ze prodavaj jen pal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Obrázky v shopu ještě nemusí nic znamenat, prostě vezmou co jim přijde pod ruku. Řekl bych že v Evropě opravdu prodávají jen PAL, jinak by je všichni ukamenovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 takže když si koupím xbox 360 arcade a ea skate tak to doma zapojím bez problémů a zapnu hru bez jakýhokoli nastavování?mám crt tv 50hz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 omg tady v evropě....resp. čr se prodávají v eshopech pal verze.....a i hry tu jsou pal.....pochybuju, že by si tady nějaký obchod vydrbával se zákazníky a prodával by jim NTSC verze her......,takže neřešte blbosti.......jasně vám tu řekli že je to i pro 50Hz tv ....tím bych debatu skončil a téma uzamknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
půjde skate. na 50hz televizi?zadni cast obalu jsem na netu nenasel takze nevim jestli tam neni napsano 60hz?co vy na to půjde to?
a je hodně her ktery podporujou jen 60hz?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts