Verxes Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Jde v Need for speed Pro Street prodat auto, pořád dostávám nová auta za nějaké závody, koupit nová si můžu, ale mám v garáži spoustu "šrotu" s kterým nejezdím a volbu prodat auto jsem nenašel. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 pokud spravne vim ,tak auto prodat nejde,kdyztak me opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 No v DS verzi to de, takže by to mělo jít i tady, ale PSP vrzi sem v ruce neměl, takže nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verxes Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 No v DS verzi to de, takže by to mělo jít i tady, ale PSP vrzi sem v ruce neměl, takže nevim. Já zase neměl v ruce DS verzi, takže vůbec nevim jaký jsou rozdíly, ale v PSP verzi to nemůžu nikde najít, tak to asi fakt nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.