Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Jelikož RSS tu asi využívá málo lidí, budu se snažit vám sem některé dávat, když na ně narazím. Prozatím hlavně své oblíbené :) Podobný thread tu kdysi byl, ale už je neaktuální.

Ke stahování RSS videí/hudby je potřeba Wi-Fi připojení.

Jak je dostat do PSP? Připravil jsem vám přímo opml soubory, které jen zkopírujete do PSP.

JAK NA TO

1) Stáhněte soubor *.opml (pravý klik - Uložit cíl jako...) a ten umístěte v PSP do složky:

X:\PSP\RSSCH\IMPORT

2) V PSP najeďte v XMB na Network - RSS a zvolte:

psp_1.png

3) Vyberte Import:

psp_2.png

4) Zvolte OPML soubor a konkrétní RSS (obvykle bývá jen jedno):

psp_3a.pngpsp_3.png

5) Užívejte si podcasting:

psp_4.png

RSS - Hry a počítače

GameTrailers.com - Sony PSP Spotlight [VIDEO]

Nejnovější trailery přímo ve formátu pro PSP.

opml soubor

Hrej.cz

Podcast o hrách pro PC, PSP, PS3 serveru hrej.cz

opml soubor

Digit.cz

Podcast o počítačích a podobnách technologiích.

opml soubor v přípravě

RSS - Ostatní

Respekt.cz

Podcast o politice.

opml soubor v přípravě

• 5 weeks later...
Odesláno

Hele ja nechápu proč to děláš tak složitě, já znám mnohem jednoduší cestu:

1) v PSP si najedeš na stránky z RSS podcastem (musí to být Audio nebo Video, textové feedy psp neumí) třeba muj oblíbený podcast digit.cz

2) Na stránkách najdete Odkaz na feed(muže se jednat o obrázek podobný tomuto:2315179582_730c1caa55_o.png)

3) Psp se vás zeptá jestli chcete RSS feed uložit do: Network> RSS Channel

4) najedete do: Network> RSS Channel a vyberete feed a užívate si.

(Audio podcasty se streemují Video se musí stáhnout proto mějte místo na kartě, u vide nevím jak je to z kompatibilitou.)

Nepotřebujete žádně Ompl soubory a mužete si přidávat RSS i bez potřeby počítače.

Odesláno

Nevíte nekdo jak pomocí toho rozbehat rádio?

Vtyvořil jsem si xml soubor s tím rádiem:

http://imgup.irrlicht3d.cz/rss.xml

Na pc vše jede firefox nabídne stažení/otevření souboru pokud ho otevřu ve VLC playeru radio začne hrát.. Ale PSPčko mi zapne a player a potom vyhodí chybu "A server has occured (HTTP Status Code: 400). Přitom by se mělo jednat o stream mp3.. Nevíte někdo jak na to?

• 3 weeks later...
Odesláno
Hele ja nechápu proč to děláš tak složitě, já znám mnohem jednoduší cestu:

1) v PSP si najedeš na stránky z RSS podcastem (musí to být Audio nebo Video, textové feedy psp neumí) třeba muj oblíbený podcast digit.cz

2) Na stránkách najdete Odkaz na feed(muže se jednat o obrázek podobný tomuto:2315179582_730c1caa55_o.png)

3) Psp se vás zeptá jestli chcete RSS feed uložit do: Network> RSS Channel

4) najedete do: Network> RSS Channel a vyberete feed a užívate si.

(Audio podcasty se streemují Video se musí stáhnout proto mějte místo na kartě, u vide nevím jak je to z kompatibilitou.)

Nepotřebujete žádně Ompl soubory a mužete si přidávat RSS i bez potřeby počítače.

Zvlastni, kdyz jsem takhle pred pat mesicema RSS zkousel, tak mi to nikdy nic u zadneho RSS nenacetlo, zadnou polozku, proste nic. Maximalne ty oficialni Sony, kde jsou nejaka videa apd.

Takze opml treba asi bude, nebo je ten RSS v PSP vadny.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu