VR-Fist Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Ahoj všem. Jelikož RSS tu asi využívá málo lidí, budu se snažit vám sem některé dávat, když na ně narazím. Prozatím hlavně své oblíbené :) Podobný thread tu kdysi byl, ale už je neaktuální. Ke stahování RSS videí/hudby je potřeba Wi-Fi připojení. Jak je dostat do PSP? Připravil jsem vám přímo opml soubory, které jen zkopírujete do PSP. JAK NA TO 1) Stáhněte soubor *.opml (pravý klik - Uložit cíl jako...) a ten umístěte v PSP do složky: X:\PSP\RSSCH\IMPORT 2) V PSP najeďte v XMB na Network - RSS a zvolte: 3) Vyberte Import: 4) Zvolte OPML soubor a konkrétní RSS (obvykle bývá jen jedno): 5) Užívejte si podcasting: RSS - Hry a počítače GameTrailers.com - Sony PSP Spotlight [VIDEO] Nejnovější trailery přímo ve formátu pro PSP. opml soubor Hrej.cz Podcast o hrách pro PC, PSP, PS3 serveru hrej.cz opml soubor Digit.cz Podcast o počítačích a podobnách technologiích. opml soubor v přípravě RSS - Ostatní Respekt.cz Podcast o politice. opml soubor v přípravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Super!!! posilam thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beryba Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 super tak jsem to udelal ale asi mam v riti pametovku kdyz ji naformatuju tak jsou akorat nejaky tri slozky ktery jsem v zivote nevidel a ani hru uz tam nemuzu natahnout:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Hele ja nechápu proč to děláš tak složitě, já znám mnohem jednoduší cestu: 1) v PSP si najedeš na stránky z RSS podcastem (musí to být Audio nebo Video, textové feedy psp neumí) třeba muj oblíbený podcast digit.cz 2) Na stránkách najdete Odkaz na feed(muže se jednat o obrázek podobný tomuto:) 3) Psp se vás zeptá jestli chcete RSS feed uložit do: Network> RSS Channel 4) najedete do: Network> RSS Channel a vyberete feed a užívate si. (Audio podcasty se streemují Video se musí stáhnout proto mějte místo na kartě, u vide nevím jak je to z kompatibilitou.) Nepotřebujete žádně Ompl soubory a mužete si přidávat RSS i bez potřeby počítače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 opml jako format nevzniklo jen tak, ale proto, aby to bylo jednodussi a univerzalni pro vsechna zarizeni, ktera rss podporuji samozrejme stejne jde vyuzit i treba psp manager od sony, tech moznosti je vic a tohle je jedna z nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Nevíte nekdo jak pomocí toho rozbehat rádio? Vtyvořil jsem si xml soubor s tím rádiem: http://imgup.irrlicht3d.cz/rss.xml Na pc vše jede firefox nabídne stažení/otevření souboru pokud ho otevřu ve VLC playeru radio začne hrát.. Ale PSPčko mi zapne a player a potom vyhodí chybu "A server has occured (HTTP Status Code: 400). Přitom by se mělo jednat o stream mp3.. Nevíte někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Objekt nenalezen! Požadované URL nebylo na tomto serveru nalezeno. Pokud jste zadal(a) URL ručně, zkontrolujte, prosím, zda jste zadal(a) URL správně, a zkuste to znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Hele ja nechápu proč to děláš tak složitě, já znám mnohem jednoduší cestu:1) v PSP si najedeš na stránky z RSS podcastem (musí to být Audio nebo Video, textové feedy psp neumí) třeba muj oblíbený podcast digit.cz 2) Na stránkách najdete Odkaz na feed(muže se jednat o obrázek podobný tomuto:) 3) Psp se vás zeptá jestli chcete RSS feed uložit do: Network> RSS Channel 4) najedete do: Network> RSS Channel a vyberete feed a užívate si. (Audio podcasty se streemují Video se musí stáhnout proto mějte místo na kartě, u vide nevím jak je to z kompatibilitou.) Nepotřebujete žádně Ompl soubory a mužete si přidávat RSS i bez potřeby počítače. Zvlastni, kdyz jsem takhle pred pat mesicema RSS zkousel, tak mi to nikdy nic u zadneho RSS nenacetlo, zadnou polozku, proste nic. Maximalne ty oficialni Sony, kde jsou nejaka videa apd. Takze opml treba asi bude, nebo je ten RSS v PSP vadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Napadlo me, ze napriklad filmove trailery by se daly vzdy zkovertovat a distribuovat ve stylu podcastu. Tak jako gametrailers.com distribuuje trailery, tak by mohlo jit delat filmove trailery. Jedine co potrebujem je prostor pro trailery. Myslite, ze by o neco takoveho byl zajem? Jsem schopny to kompletne zajistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Zvlastni, kdyz jsem takhle pred pat mesicema RSS zkousel, tak mi to nikdy nic u zadneho RSS nenacetlo, zadnou polozku, proste nic. Maximalne ty oficialni Sony, kde jsou nejaka videa apd. Takze opml treba asi bude, nebo je ten RSS v PSP vadny. Seš si jistej že si nezkoušel textový RSS, jakuž tu bylo tak ty PSP neumí.....(což mi celkem štve) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 aha, no to jsem urcite zkousel textove RSS a prave jsem se dost divil, ze umi ruzne podcasty a ubycejne zakladni textove RSS neumi, neveril jsem svym ocim, myslel jsem, ze delam neco blbe a vybodl se na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.