jakubgaluszka Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 zkuste nekdo ea skate na 50hz crt tv prosím píšu tu o tom hodně ale potřebuju to vědět na 100% mám to objednaný a nerad bych kdyby to nefungovalo ps:omlouvám se moderátorům:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 omg proc to pises do tyhle sekce ? jednoduse se zeptej toho kdo ti to prodava ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Dyt jsem Ti to psal už do tamtoho topicu a do pm, myslíš, že si z tebe dělám prdel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Jo funguje na 100% to mam to vyskoušený, jeden topic ale stačil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 omlouvám se potřeboval jsem to nějak na 100%:cheesygrin: oboum dvoum thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 lock ani jsem si nevšiml že je špatna sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
zkuste nekdo ea skate na 50hz crt tv prosím píšu tu o tom hodně ale potřebuju to vědět na 100% mám to objednaný a nerad bych kdyby to nefungovalo
ps:omlouvám se moderátorům:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts