leeris Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Takze pani mam na Vas velku prozbu.. btw hladal som uz tuto temu a nenasiel som ju. Vieme ze v sucasnosti mame xboxi s mechanikou lite-on, co pre nas ilegalistov tvori dodatocne vydavky na zmenu mechaniky na benq ci samsung. Moja otazka smeruje na to, od-do ktoreho datumu, resp.manufacture date, ktory sa nachadza na zadnom stitku, kupit xbox.. VIE TO NIEKTO? 1. xbox ma mech. benq/samsung 2. xbox ma hdmi vystup Diky za dotazy.. A mozno ze tu mam vela chyb, ze nieco pisem zle, tak vopred sorace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Lite-on mechaniky se zacaly montovat v Breznu tohoto roku , takze pokud si koupis xbox na kterem bude datum vyroby Brezen 2008 , mela by tam byt jeste mechanika benq . Xbox bez hdmi uz jen tezko nekde novy sezenes , jinak hdmi ma kazda verze ARCADE , 60 gb verze PRO . Bez hdmi je verze CORE (silne poruchova) a verze PREMIUM 20 gb HDD (pozor s 20 gb hdd se zacly delat i verze s hdmi , u tech plati to co u arcade , tz brezen a vys mechanika Lite-on ) Jestli ma hdmi nebo ne zjistis na zadni strane krabice xboxu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leeris Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 romeno thanx a lot!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 fain vyřešeno? tak lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
leeris
Takze pani mam na Vas velku prozbu..
btw hladal som uz tuto temu a nenasiel som ju.
Vieme ze v sucasnosti mame xboxi s mechanikou lite-on, co pre nas ilegalistov tvori dodatocne vydavky na zmenu mechaniky na benq ci samsung.
Moja otazka smeruje na to, od-do ktoreho datumu, resp.manufacture date, ktory sa nachadza na zadnom stitku, kupit xbox.. VIE TO NIEKTO?
1. xbox ma mech. benq/samsung
2. xbox ma hdmi vystup
Diky za dotazy..
A mozno ze tu mam vela chyb, ze nieco pisem zle, tak vopred sorace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts