leeris Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2008 Takze pani mam na Vas velku prozbu.. btw hladal som uz tuto temu a nenasiel som ju. Vieme ze v sucasnosti mame xboxi s mechanikou lite-on, co pre nas ilegalistov tvori dodatocne vydavky na zmenu mechaniky na benq ci samsung. Moja otazka smeruje na to, od-do ktoreho datumu, resp.manufacture date, ktory sa nachadza na zadnom stitku, kupit xbox.. VIE TO NIEKTO? 1. xbox ma mech. benq/samsung 2. xbox ma hdmi vystup Diky za dotazy.. A mozno ze tu mam vela chyb, ze nieco pisem zle, tak vopred sorace.
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 23, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2008 Lite-on mechaniky se zacaly montovat v Breznu tohoto roku , takze pokud si koupis xbox na kterem bude datum vyroby Brezen 2008 , mela by tam byt jeste mechanika benq . Xbox bez hdmi uz jen tezko nekde novy sezenes , jinak hdmi ma kazda verze ARCADE , 60 gb verze PRO . Bez hdmi je verze CORE (silne poruchova) a verze PREMIUM 20 gb HDD (pozor s 20 gb hdd se zacly delat i verze s hdmi , u tech plati to co u arcade , tz brezen a vys mechanika Lite-on ) Jestli ma hdmi nebo ne zjistis na zadni strane krabice xboxu...
Otázka
leeris
Takze pani mam na Vas velku prozbu..
btw hladal som uz tuto temu a nenasiel som ju.
Vieme ze v sucasnosti mame xboxi s mechanikou lite-on, co pre nas ilegalistov tvori dodatocne vydavky na zmenu mechaniky na benq ci samsung.
Moja otazka smeruje na to, od-do ktoreho datumu, resp.manufacture date, ktory sa nachadza na zadnom stitku, kupit xbox.. VIE TO NIEKTO?
1. xbox ma mech. benq/samsung
2. xbox ma hdmi vystup
Diky za dotazy..
A mozno ze tu mam vela chyb, ze nieco pisem zle, tak vopred sorace.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts