grzibO Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Díky tomuhle programu nemusíte každych 20 minut sedat k PC abyste namačkali další link na rapidshare. Jenom tam nahážete linky a jdete spát!8) http://wordrider.net/download.php?file=FreeRapid-0.7.zip Je tam pořád ta 15-ti minutová přestávka,ale už u toho nemusíte sedět!!!! GameEs: nastaveno jako Důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 hned to jdu zkusit THX díky moc zatim stahuju 1. part ale jde! Good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 pak napis jestli to funguje nebo ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 pak napis jestli to funguje nebo ne :D No funguje to!..Jsem to nainstajoval před půl hodinou a jede to hezky!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 chci se zeptat ak to funguje mám tam všechny odkazy z RP hodit a nechat stahovat napřiklad jak z torrentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Dyť to tam máš napsaný že tam nahážeš linky a deš spát...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Pekny program !!!Vyzkouším !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Už jsem o tom slyšel, ale zatím nenašel, až teď, takže díky ... Btw. není nutnost jít spát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 už sem to skoušel bomba fakt dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybi.Salat Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 jj aspon nejake + pro ty co nemaji PA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Moc díky, parádní věc! Alespoň už můžu stahovat v době nepřítomnosti i přes rapid, nejenom přes rizikové torrenty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 nevíte někdo proč už mi to nejde šlo mi to 2 dny a teď když to zapnu tak se mi objevý to logo a pak nic zkoušel jsem to i stáhnout znova a nic díky za odpověĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 THX už jdu nato! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 to já mám podobný na viší urovni ale nějak mi blbne takže skusím SKUSTE Jdownloader -> GOOOOOOOGLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 jak to isntalnout když zpustim tu položku frd tak mě tam píše že naka java Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 No to si musíš tu "nakou" Javu stáhnout víš ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Pekna blbost. Pouzijte USdownloader porad aktualizovany funguje jak s rapidem (stejne zpusob) tak z desitky dalsima serverama vcetne tech ceskych jako je uloz.to,czshare,edisk,leteckaposta atd.. A uz si nemusite rvat vlasy s zadnym serverem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 to mi je jasny ae dyž zpustim instalaci tak mě to nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 to mi je jasny ae dyž zpustim instalaci tak mě to nepusti Ale pustí!..Musíš si s tím pohrát!Taky jsem s tím měl problémy!Už nevím co to brzdilo,ale dalo se to v klidu zvládnout!..Jenom zkoušej!8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Moc díky, parádní věc! Alespoň už můžu stahovat v době nepřítomnosti i přes rapid, nejenom přes rizikové torrenty :) po mě to chce na filef cod- to je špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Tento program dokaze stahovat z Rapidu (ale i asi 30 dalsich serveru, Megaupload taky) bez nutnosti mit PA. Jen nahrazite linky a stahovani vali (vcetne cekani tedy). Je v cestine a muze i rozpakovat soubor, pokud mu to povolite. Program se sam aktualizuje, takze to neni clenene na verze. K pouziti je nutna Java. Zahrnul jsem ji tedy radeji do RARu. ;) http://rapidshare.com/files/177911108/jDownloader___Java_by_Brento.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Mám zkušenosti s jDownloader jak uvádí Brento je to fakt super program určitě vyzkoušejte stahl sem sním hafo souborů jen si dávejte pozor co mačkáte... pořádně si přečítejte všecka okna protože sem jednou stahl soubor a on se začal sám rozbalovat a tak sem ze zbrklosti dal konec a pak sem měl půlku rarů měl sem honičku je najít v kompu protože se mi někam schovali.. xD ale nakonec hraju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaozz Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 zpomaluje to stahovani ale kdyz nejsem doma tak se to hodi:) Edit: Lol nekdo ma stejnej avatar :-D wertycally :-D ROFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 to já mám podobný na viší urovni ale nějak mi blbne takže skusímSKUSTE Jdownloader -> GOOOOOOOGLE Muzu jen doporucit JDownloader je nejlepsi jak pro free uzivatele tak pro premium. Nikdy jsem s nim nemel zadny problem. Ukaze vam jeslit linky fungujou muzete si zvolit kam presne to ulozit ( kazda cast muze byt jinam ), samo to rozbali .rar a dalsich mnoho veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec-stavitel Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Pekna blbost. PouzijteUSdownloader porad aktualizovany funguje jak s rapidem (stejne zpusob) tak z desitky dalsima serverama vcetne tech ceskych jako je uloz.to,czshare,edisk,leteckaposta atd.. A uz si nemusite rvat vlasy s zadnym serverem nesouhlasím :) protože FreeRapid má podporu několika desítek serverů, jak české servery, tak i další cizí, každý tohoto programu využije pokud hodně stahuje :) Já ho osobně používám už přes rok a nemohu si ho "navynachválit" Ještě sem nenašel žádnou chybu u tohoto programu. Je to ale hlavně o zvyku, kdo si na jaký program zvykne, ale na tento program FreeRapid zvykne každý :bash: Osobně s USdownloaderem sem nebyl spokojený, má hodně chyb a hodně serverů na něj nejde nebo strašně hodně blbnou (např. Hellshare, uploated.to,...) Nevím jestli něco nezpravili, ale bylo to hrozné a ani je nezajímaly uživatelé a když jím někdo napsal tak to neřešili a jeli si podle svého jako kdyby se nic nedělo, tak proto sem přešel na FreeRapid, protože když člověk najde nějakou chybu, tak hned se snaží to s tým dotyčným řešit a hned to opraví a vydají aktulizaci aby bylo vše opět v naprostém pořádku. Celý příspěvek je "pouze" můj názor a zkušenosti. S pozdravem Borec-stavitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.