lobo1468622146 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2008 dnes jsem si na us storu zakoupil mr. jodu , soubor jsem normalně stáhnul a sám se nainstaloval , zapnul jsem hru a mr. joda nikde :cry: nevíte někdo v čem je problém ? Citovat
HexeH Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 Lidi, mám podobný dotaz: už si někdo dokupoval něco k Soul Calibru 4 z PSN Store, mám na mysli Yodu, a třeba nějaké gamepacky? a dále když mám zrovna tuhle bojovku v asijským regionu, půjde to dokoupit vůbec? Citovat
Moderators romeno Odesláno Září 24, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 Regiony musi sedet , jinak to npujde , to znamena , EU verze - EU store , US verze - US store. Citovat
xDante1986 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 jak říká romeno ...pokud máš EU verzi a koupil sis pack na US tak máš smůlu a jsi v pr... Citovat
HexeH Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 jak říká romeno ...pokud máš EU verzi a koupil sis pack na US tak máš smůlu a jsi v pr... no já spíš koupil levně asijskou verzi SC4 a využívám EU Store, a naštěstí jsem ohledně SC4 zatím nic nekoupil, prve se ptám :D taky mne zajímá esi ten Joda za to vůbec stojí, páč je docela drahej.. Citovat
Pepino100 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Já si stáhnul Yodu a ve hře si ho můžu vybrat. Taky jsem si stáhnul balíček zbraní ale nevím jestli ho tam mám. Chtěl jsem to hlavně kvůli laserovému meči abych si vytvořil vlastní postavu s tímhle mečem ale ten tam není. Jinak když by chtěl dát někdo on-line tak nick mám v podpisu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.