Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP beginner - základní Info

xchose

Otázka

Zdravím,

nikdy jsem PSP ani jinou konzoli neměl, až teď se rozhlížím po nové. Vychází nová PSP 3000, a tady kde jsem vyjde docela na levně. Mám ale několik základních otázek. Pokud se někomu budou zdát poněku naivní tak se předem omlouvám.

Tedy:

- přehrávání mp3. Měl jsem dávno čest s Sony mp3 přehrávačem. Mp3 se převedly pomocí Sony soft. do nějakého jejich formátu a až ty byl schopný mp3 přehrát.(údajně to šetřilo místo na disku, ale dle mého je to jen ochrana aut.práv) Je na tom PSP stejně, nebo lze přehrávat surové mp3?

- Video, filmy. Obdobná otázka jako předchozí. Můžu si přerát běžné avi, mpg, nebo je zapotřebí každý film překonvertovat? Jak titulky, speciálně s češtinou.

- Disky. PSP má údajně UH něco disky. Ty se nedají vypálit ani koupit prázdné.Je to tedy jen jen způsob jak si "nahrát originální koupenou hru"? Nebo lze mechaniku využít i jinak.

- FLASH základní desky. Údajně nelze poslení desky v PSP slim a všechny v PSP 3000. Flashnout pomocí Pandory. Věřím, že to je prblém každé nové verze HW. Podle zkušeností, za jak dlouho se vždy po vydání nového HW ojevila možnost Flashe. (Přepokládám že po vydání PSP řady 1 to taky nešlo hned)

Děkuji za pomoc při hledání mých odpovědí.

xChose

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu