Guest Anonymous Odesláno Březen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2006 Danzel uvolnil tento program, který vytvořil do programátorské soutěže NeoFlash Spring 2006. Jedná se o IM klienta s jehož pomocí se můžete připojit k ICQ, AIM, MSN, Yahoo, nebo GTalk. okopceno z http://pspnews.mysteria.cz/, doufam ze me autor povoli tady rozjet dizkusi o tomto programu Zkousel to nekdo ??? Zkousel jsem docela dlouho a vzdycky se mi ukazalo jenom uvodni logo a nic vic http://dl.qj.net/click.php?pid=97&fid=5383 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2006 tak uz jsem prisel na to jak to spustit, ale zaboha nemuzu prijit na to jak udelat znak ktery je pod modrou znackou........ spustite to tak ze musite mit vytvoreny wi-fi pripojeni, potom to po vas bude chtit prihlasovaci udaje a klavesnici vyvolate tlacitkem "R" ale jak zadac cislici jsem jeste neprisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2006 Tak jeste nikdo to nezkousel ???????? jakym principem se clovek muze pripojit atd... myslim si ze by to nemuselo byt zase tak spatny...... jenom prijit na to jak to tvurce myslel s tema barvickama a principem prihlaseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Březen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2006 Tak dneska sem na tenhle programek taky narazil,bohuzel jsem nevedel o te klavesnici pod tlacitkem "R" a ted uz sem mimo dosah WIFI.Ale zitra to urcite pujdu znova odzkouset jen nevim jestli ty prihlasovaci udaje si muzu zvolit svoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2006 Tak to taky nevim........ jeste jsem nemel moznost nejak dotoho dostat cisla..... abych vyzkousel primo cislo ICQ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 no musi se zaregistrovat asi novy uzivatel na tom serveru im.bitlbee.org.... ale nidke nemuzu najit moznost vytvoreni accountu.... ani na netu jsem to nidke nenasel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 Tak vyreseno...... hotovo a jsem pripojen na ICQ pres PSP :)) Popisu strucne co vsechno udelat aby jste mohli taky stahnout program do PSP...... potom pres IRC na PC se pripojit na server im.bitlbee.org, v programu irc dat po pripojeni na server prikaz "register heslo" kde misto heslo si zadate jakykoliv heslo.... potom si date program afkim v psp..... a po spusteni to po vas chce login a heslo do site bitbee , zmacknete na tlacitko R na PSP a ukaze se vam klavesnice... a zacnete vypisovat login co mate zaregistorvan v IRC na tom serveru.... pro prezkoceni na polozku heslo zmacknete START a vypúisete heslo.. a potom date znovu start.. a prihlasi te se na server..... potzom zmacknete SELECT a date add ICQ account a zacnete vypisovat.. aby jste presli na ciselny mod klavesnice zmacknete tlacitko doleva spolecne s krizkem a napisete cislo ICQ na prepnuti na pismo zase zmacknete sipku doleva spolecne s krizkem... na prezkoceni na jheslo zmacknete start a vypisete heslo... potom znovu starrt.... a je to a pro preklikavani mezi okny kontaktu se pouziva tlaciko L hodne stesti... vim nejsem zadnej spisovatel ale aspon to nejak pochopite, kdyby ne, tak se ptejete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Duben 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2006 tak sem zvedavej :) zkusim to a kdyz napisu register neco napise to nejaky potvrzeni? a hrozne pomalu se mi odesilaj udaje na server :/(to heslo v psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Duben 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2006 hh uz mi to slo ale pak to po 5s spadlo ;) uvidim pri dalsim spusteni :) btw diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Duben 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2006 pls je neco takoveho i na FW 2.60? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2006 tak to fakt nevim jestli neco podonyho je na 2.6.... jinak co se tyce vypinani... po 5 s... nesertkal jsem se stim, byl jsem na tom docela dlouho na ICQ.... cca 3 hodiny... ale je to hrozny topsani.. je to nasup, ale pro rychli odepsani docela v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukr Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 jak se prosim dáva ten afkim do psp abych ho jako pustil? a jak mám pustit ten server im.bitlbee.org jako pres pc? please odpovězte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GRiM Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Danzel uvolnil tento program, který vytvořil do programátorské soutěže NeoFlash Spring 2006. Jedná se o IM klienta s jehož pomocí se můžete připojit k ICQ, AIM, MSN, Yahoo, nebo GTalk.okopceno z http://pspnews.mysteria.cz/, doufam ze me autor povoli tady rozjet dizkusi o tomto programu Zkousel to nekdo ??? Zkousel jsem docela dlouho a vzdycky se mi ukazalo jenom uvodni logo a nic vic http://dl.qj.net/click.php?pid=97&fid=5383 Jo, to sem pred casem zkousel. Po kratkem zapoleni se mi to podle ReadMe podarilo nastavit, ale bohuzel to nemuzu popsat, protoze uz je to nejaka chvile a ja tady ted nemam PSP. Jinak co se tyka uzivani, neni to zadna bomba to psani analogem taky neni to prave orechove(podle me je AhManova klavesnice z IRS daleko lepsi), ale da se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 podle mne je icq klient na psp naprosto zbytecny ... stejne nic nevyridite , zere to baterku a nemuzete pri tom s psp delat nic jineho nez cumet do nejakeho okna ... muj nazor na vec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HooX Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Smazáno............................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 napiste nekdo icq at muzem kecat :D jinak radeji vyuzivam meebo.cz icq jako program alias na PSP Afkim je na me slozitej a to psani :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.