piero9 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Zdar kucí mam dotaz,kdyz treba delsi dobu neotevru mechaniku a pak zmacknu otevrit tak mi mechanika vyjede az treba na treti pokus a je to v pohode nevite cim by to mohlo byt???:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 To mi delala mechanika u pc , vyresila to reklamace :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 To mi delala mechanika u pc , vyresila to reklamace :D nemam zarucni list:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Mám úplně to samý. Zmáčknu to, mechanika cukne, snaží se vyjet, ale nevyjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Mám úplně to samý. Zmáčknu to, mechanika cukne, snaží se vyjet, ale nevyjede. vid a cim to je?me jde o to aby mi to treba za pul roku vyjelo vubec kdyz to nechavam ted fleshnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Pokud v mechanice mám DVD, tak to vyjíždí v pohodě a hlavně mám xko naležato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 hmm pekna diskuze, to je jak dybych prisel do opravny a rek moje auto mi nejede.. a co mate ? favorit, zigulik nebo..? tj. tim chci rict co takle napsat jakou mate mechaniku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 bratranec to vyřešil tak že pořádně napojil mechaniku měl ji na půl odpojenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Já mám samsunga. Ale vevnitř jsem se zatím nevrtal. Nevypadá to jako chyba připojení, ale závada na strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 mě to dělalo taky je tam problém s tím háčkem co drží vy výsuvnou část ... stačí jak ncháš sundanej faceplat(xbox bude zapinat na ovladači) a je tam pod mechanikou taková malá dírka(jak u všech mechanik) tam strčíš šroubovák (až po zmáčknutí tlačítka pro otevření) a mechanika se vysune;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Nešlo by ten háček urvat? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Nešlo by ten háček urvat? :D radsi nic nervy:Djeste to zku*vis uplne:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piero9
Zdar kucí mam dotaz,kdyz treba delsi dobu neotevru mechaniku a pak zmacknu otevrit tak mi mechanika vyjede az treba na treti pokus a je to v pohode nevite cim by to mohlo byt???:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts