Pitrigo Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 Ta hra je vážně sqělá ! Jeste nez jsem mel psp tak S.D1 i 2 jsem si koupil jako origosku..(nebojte zalevno) ted jsem se k tomu dostal na psp a jsem celkem nadseny uzasnou hratelností... S postavou ve hre chodí kolega...vybral jsem si na zacatku hry toho lukosterelce, ted mi ho ale zabili....v PC verzi se dalo oživovat určitym svitkem-zde v psp verzi jsem na system ozivení nepřišel...nevíte skalní fandové? Díky. Citovat
Sony108 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 tak budto si koupíš ankh u toho co prodává lektvary nebo je tam oživovatel ten co prodává lektvary to má v nabídce co chceš dělat když si s nim začneš povídat... jinak si toho folowera můžeš updatovat u toho chlápka ve městě co má nad sebou tu knížku Citovat
Pitrigo Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 Jo diky , na ten upgrade jsem prisel...takze je to ten typek s lektvary-ten co mi pomuže.....diky moc.Bez followera to není ona. Z PC jsem byl zvykly na kolonu 4 lidí ;-) Citovat
Pitrigo Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 Nevite jestli v prubehu hry se mohou jeste nejaké postavy k te vaší postavě přidat? (Bojovníci co pak drtí nepřátelé s vámi :-) Citovat
Sony108 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 j ale vždycky s tebou může chodit jenom jeden hned v tom prvnim městě nějak dole na mapě je taková lanovka a na druhý straně je taková ženská vem si od ní quest a až ho uděláš dá tidalšího folowera a potom až úplně v jiný části jich získáš asi další3 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.