Pitrigo Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Ta hra je vážně sqělá ! Jeste nez jsem mel psp tak S.D1 i 2 jsem si koupil jako origosku..(nebojte zalevno) ted jsem se k tomu dostal na psp a jsem celkem nadseny uzasnou hratelností... S postavou ve hre chodí kolega...vybral jsem si na zacatku hry toho lukosterelce, ted mi ho ale zabili....v PC verzi se dalo oživovat určitym svitkem-zde v psp verzi jsem na system ozivení nepřišel...nevíte skalní fandové? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 tak budto si koupíš ankh u toho co prodává lektvary nebo je tam oživovatel ten co prodává lektvary to má v nabídce co chceš dělat když si s nim začneš povídat... jinak si toho folowera můžeš updatovat u toho chlápka ve městě co má nad sebou tu knížku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Jo diky , na ten upgrade jsem prisel...takze je to ten typek s lektvary-ten co mi pomuže.....diky moc.Bez followera to není ona. Z PC jsem byl zvykly na kolonu 4 lidí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Nevite jestli v prubehu hry se mohou jeste nejaké postavy k te vaší postavě přidat? (Bojovníci co pak drtí nepřátelé s vámi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 j ale vždycky s tebou může chodit jenom jeden hned v tom prvnim městě nějak dole na mapě je taková lanovka a na druhý straně je taková ženská vem si od ní quest a až ho uděláš dá tidalšího folowera a potom až úplně v jiný části jich získáš asi další3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.