Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rychlost internetu

heindlik

Otázka

Caute, mam doma net od NETBOXU - rychlost: 256/30, mam ho asi rok a pred pul rokem zhruba byl vypadek proudu a najednou ten internet jel pul roku zhruba 400 kb/s download.... bylo to super a nikomu sem si samozrejme nestezoval:D, ale na zacatku rijna se mi rychlost zase snizila na 30 (stahovani), nevim mozna mi nekdo krade signal z wifi (asi od pulky zari ju mam) ale prvne sem ju mel neaheslovanou, potom sem tam hodil heslo ale nepomohlo to, je mozny, ze mi nekdo zjisti heslo pres nejakej program?? zmena hesla nepomohla. a dneska rano se mi stalo, ze mi net jel zase strasne rychle, tak sem postahoval hafo veci, ale odpoledne jel a jede zase 30kb/s. nevim co s tim (vim ze ted mam to za co platim, ale jaktoze mi to tak kolisa???) nemate nekdo vysvetleni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Možnejch je hodně věcí. Ale kdyby ti někdo krad konektivitu, tak bys to poznal. Ta rychlost by byla taková kolísavá, takže bych spíš řek, že si někdo konečně všim, že si frčíš krapet rychlejc, takže tě odstřihli xD...

že takže že že

Nelze aby frčel krapet rychlejc a po nějaké době si toho jakože nědo všiml, to je totální hloupost. Oni si to všechno hlídají, je to řízené.

Ale řekl bych že spíš jestli ti nekolísá signál jestli ti to nejde někdy hůř někdy líp.

Odkaz ke komentáři

• 0
sensei >> no ja jel driv na wifine taky 512/512kb down/up...

ale obcas to vypadlo naskocilo a ja sosal tak cca 530kb/s ... bohuzel treba jen den, dva :D pak se to zase spomalilo

V takovýchhle případech se stává že poskytovatel internetu WiFi něco opravuje na vysílačích nebo na těch ústřednách nebo tak.. Takže je možné že občas to hupsne výš..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu