RWTF Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Zde můžete psát svoje zážitky s Tamagotchim apod. Pokud se někdo chce zbavit: http://console-forum.net/showthread.php?p=440282#post440282 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 kravinka pro male deti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 já kdysi tamagochi měl :P ale nebral jsem si ho do školy a vždy když jsem přišel domů, tak bud byl polomrtvej, mrtvej v nebíčku, nebo tam chodil s ranečkem a psalo to BYE BYE :D docela dobrá magořina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Par dobrejch (2) jsem mel.. Ty se par ruzne rozbily nebo poztracely. Pak jsem vzdy sehnal uz jen nejake zmetky, co jim bud zlobil cas - takze hned died, anebo mely zivostnost par dni.. Skoda.. Blbost to ale dle mne nebyla, celkem jsem si s tim uzil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Já měl tamagotchi a bylo to dobrý. Klidně bych to bral znovu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Já měl tamagotchi , které mě pravidelně budilo kolem čtvrté ráno že má hlad ..... i když bylo nakrmený xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 to byla ta kravina co porad umirala a za co me zmlatil jeden kluk ze jsem mu ho zabil :D myslim ze jsem ho prejedl nebo tak neco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Dle mýho názoru nářezová hračka. Pamatuju si ještě jako malej, jak jsem se rozbrečel když mi umřel na stáří. :lol: Si tam xindl poletoval v nebíčku, zatímco jsme doma měli národní smutek xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 jj byla to sranda :) pamatuji doby kdy misto psp jsem mel prave tamagotchi)...obcas mam nutkani vratit se do tehle stare doby :)...Tamagotchi rulezz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 jj ale dostal jsem solidne za to ze ten smejd cernobilej tam poletoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Nejlepší věc v období 5.třídy. Holka s kterou jsem seděl ho měla (ale měla tam čokla a já dycky chtěl kuřátko :D) tak sem se jí o něj staral. Vlastní sem nikdy neměl.. ale mezi náma je to sra*ka :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Někteří teď říkájí že je to blbost sra*ka apod. , nedivím se je doba next-gen konzolí a dle mého to byla v té době jedna z nejlepších věcí co sem kdy měl až po tetrisu apod. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 hral jsem to jeste kdyz jsem byl ve skolce nastartovalo to moji pocitacovou a pspeckovou eru :))) nejradsi sem mel kure ale to uz je hafo dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 me jsem tamagotchi link to uz bylo lehke lidi bezva napad na homebrew hru a to dost hlubokej si to predstavte tech vetsi samotna apikace plugin do xmb plugin pro skakani ze sleepu ale zase by to byl krutej homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Mě kdysi naprosto uchvátil Pocket Pikachu nebo taky Pokemon Pikachu pedometer (: Ale nikdy jsem neměl prachy, abych si ho obstaral (: Což mě přivedlo na dokonalou myšlenku ^.^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ja mel tamaghotchi asi v prvni tride mel sem tam takeho dinosaura nebo co to bylo:roll: a blbost to urcite nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.