Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jdu pro PSP...CO ted?

Pepe Bouchacka

Otázka

Ahoj,asi se budu ptat jak nakej Igor,ale psp je pro me novinka a moc zkusenosti nemam..Prakticky zadne..Momentalne ziju v Dublinu.Psp v packu se dvema hrama tu vyjde na 199ecek.Nebo samotny za 180..Na co si mam dat pri koupi pozor kdyz ho chci vzapeti D.Gradovat??CO za kartu bych si mel koupit?!A pak jeste rozmejslim mezi white nebo black...Bila mi pride kruta,ma ji malo lidi a vypada to proste tvrde,ale mam strach jestli se lip nekouka na display blacka...Kazdopadne se nejvic tesim!!!!!:bash:Mockrat dik za vsechny komentare

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

-Tak na to ri reknu jen to, ze nove psp muzes uz dnes koupit s deskou, ktera nejde predelat na CFW(neofic soft pro ISO hry), tudiz je lepsi koupit si bazarove o kterem vis ze ma CFW...

- pokud budes kupovat kartu mam moznost prodeje novych karet. V dnesni dobe vetsina ma 4gb nebo 8gb. Ceny uz jdou velmi prijatelne

-pokud ale chces funglovku tak by sis mel sehnat pandoru a kartu se softem (to co potrebujes na instalaci CFW) a kdyz pujdes do shopu ho kupovat tak si ho nechat vybalit a zkusit, jestli de predelat na CFW< abys mel jistotu ze nemas nepredelatelnou desku... Ozvy se kdyztak na PM pro dalsi rady.

Odkaz ke komentáři

• 0

Wooow,tady to zije,takhle rychlou odpoved jsem necekal.Jsem na kamosove notasu kterej je staromodni a ICQ se boji jak cert krize...Pandoru a kartu se softem-to sezenu kde?A jak v tom kramu zjistim jestli to na cwf de predelat...Mej semnou trpelivost prosim.Diky

Odkaz ke komentáři

• 0

Pandoru si muzes objednat (nebo hardmodove vytvorit - nedoprucuji - rozdelas prerezas nejaky pripojky bo co...), rekni jim, at ti to daj do ruky, jestli si to muzes spustit a dej System - dalsi slozku nevim (nekdo poradi ;)) a nejaky System Version (ted si fakt nejsme jistej) a tam jakou verzi ma FirmWare -3.95 a pod - pujde hacknout 4.01 - vetsi sance ze hacknout nepujde 4.05 - je jasny ze hacknout nejde

Odkaz ke komentáři

• 0

Urcite,napisu..Mohl by jsi mi jen v rychlosti rict co ta pandora je?Ja znam akorat Pandorinu skrinku plnou hrichu..Mejla uz mam v adresari a budu kontaktovat,jeste jednou dik za reakce,prijemne me prekvapilo ja to tu jede...prijemne me prekvapilo,to je tak divny jako jemne mi ho mni...No tak uz radsi drzim..

Odkaz ke komentáři

• 0

A co si takhle neco precist? Vse tu jiz bylo nekolikrat receno.

Dnes uz u noveho PSP - kor v Dublinu - nemas skoro sanci, ze pujde flashnout. PSP 3k flashnout nejde vubec a Slimka s 4.01 (na krabici G) flashnout taktez nejdou - zadne 4.01! Zadny 50%, jak tu psal ice. Sony zacala dava 4.01 fw rovnou s novou deskou. Pokud je PSP nerozbalene, nemuze se dostat 4.01 je na starsi desku.

Rozhodne ti ale doporucuji nejdrive cist, nez se ptat - pak treba nebudes pusobit jako idiot, kterej nekam vleze na botech ma vesnicke blato a hulvatsky rve, kde ze to je..

Odkaz ke komentáři

• 0

Kartu si kup nejlépe Sandisk pokud chces na psku hodně hrát tak si kup 8giga(v česku vyjde na 1200 v Dublinu asi min:))4giga je na nic protoze pokud tam chces i filmy a hudbu tak se ti tam vejdou potom tak 3hry:cheesygrin:

Jinak nekupuj karty Sony(muzou byt fake tzn,že maji nizsi rychlost zapisu a čteni nez je udana na obale, a pak se ti budou sekat gamesky) radsi kup Sandisk nebo Lexar gaming PSP edition(je skoro stejne draha jako Sandisk)celkove jsou sandisky a lexarky rychlejsi nez Sony

Odkaz ke komentáři

• 0
Tyhle moralisty miluju,kazdej neni tak chytrej newschooler z mesta co ma cas bejt porad na netu.Ale dik za info..Takze proste jednoduse nema bejt na krabici G a zbytek resit pak...

Ver mi, stacilo by pohledat a nakouknout do topicu pro zacatecniky.. 3/4 veci by se ti ujasnilo..

Ale ted k tomu, jestli black nebo white.

Je to na nazoru, black ma vice lidi, jsou na nem vice videt otisky, ale zase mi pripada luxusnejsi a neni na nem videt prach a jine smeti. S bilym se nezaradis do fronty vetsiny, ale zase je kazde smitko videt (kolem tlacitek, v repracich...) a je to dost nechutny. Na displej se kouka u obou stejne.

Odkaz ke komentáři

• 0
ice 22222

no nevim jak by se v obchode tvarili na to ze jim chces flasnout psp ktere ani neni tvoje:-x

Tvarili by se na to normalne... mam to domluvene ve Zline u oficial prodejce SONY a taky v JRC...

Lidi pokud sou normal tak ti to dovoli protoze chcou prodat... takze asi tak... nejspis ti to dovoli akorat v nejakem hernim shopu ve kterem bude nekdo, kdo neco o flashi vi. Ten taky bude vedet ze jinak neproda

Odkaz ke komentáři

• 0

No, to jsou teda zajimavý prodejci, když ti dovolí podporovat pirátství na zboží, které ani není tvoje. Docela dost pochybuju, že by ti prodejce od SONY dovolil si v krámě flashovat PSP. Z tvého postu to vyznělo, jako by sis tam flashoval PSP každej den....

Ale k tématu, být tebou, radši bych šel do bílého, nejsou tam tak vidět ty otisky atd. Ale je to na tobě. A co se týče karty, myslím že nejlepší je 4GB. Ale je to můj názor

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu