fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Tak stahl jsem si nfs nevim ani jaky :D a stahlo se mi to takto ANAFASAC[1].7z.003 ANAFASAC[1].7z.002 ANAFASAC.7z.001 a protoze jsem noob a jediny co zvladnu je zeptej se na blbou otazku dostanes blbou odpoved tak se ptam co mam s tema 3 souborama udelat aby mi jeli v psp samozrejme ze mam psp flashnuty jinak bych se ani neptal jak to mam kpnout do psp ....:D budu davat jenom thnks ptze points nemam :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Rozbal jeden z těch souborů pomocí programu 7zip (myslim že to jde i ve winraru ale nejsem si jisty), no a vyleze ti z toho iso, nebo cso nevim v jakem to mas formatu, no a tento soubor kopneš do psp do složky iso a už paříš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 stahni si program 7zip a klikni na ten prvni soubor(ANAFASAC.7z.001) pravym a najed na 7zip a pak tam nekde bude otevrit soubor tak na to klikni a pak pichni psp pres usb a nakopiruj to do iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Tak snad to pojede diiiky pste jsem zatim lama no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Tak snad to pojede diiiky pste jsem zatim lama no :D Jo pak se ozvi jak jsi s tim pochodil.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 mno takze ten de***l ma posahany archiv ptze jede jenom jednicka a 2 a 3 nejde ....ale diky aspo uz vim co mam delat s temahle souborama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 jak nejede? popiš konkrétně svůj problém prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 mno asi tak ze to nelze otevrit v archivu ze je pozkozen .. a ani ve winraru to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor6 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Podívej se jestli všechny soubory maji nějkaou velikost(např 100mb) protože mě se stalo když jsem tahal soubory z marlenčiného uploadu že se mi download předčasně ukončil a soubor se tvářil jako stáhnuty..samozrejme mi to pri rozbalováni hodilo chybu.ty soubory mívaji velikost 0kb(kuriozní:))kdyžtak tu hru zkus stáhnout znova...BTW:winRAR zvládá i 7zip přípony a je česky takže pro začátečníky doporučuju winRAR:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 mno a takhle u marlenky sem stahoval nfs asi 10krat ptze se nestahly cely :D ale ted se mi stalo ze jsem ten 1 soubor rozbalil a ma 300 mega a v psp mi to jede :D ale jestli se mi to nekde zastavi a dal to nepojede tak tam marlence neco napisu ....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 mno asi tak ze to nelze otevrit v archivu ze je pozkozen .. Tak to můžeš rovnou smáznout s poškozeným archivem nic nenaděláš :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts