Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 potřeboval bych asi CRACK na Windows XP Home Edition 2002?a jak bych to měl když tak cracknout?vždycky kyž nastartuju Win. tak mi ukaže do Akzivace zvy 10dní atd.. dííky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 to si ale musis nainstalovat vin z cracknuteho CD a ne z originalu... ten crack myslim nejde jen takto jednoduse... nebo ja to tak aspon nedelam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 kup si origo Windows od Microsoftu a problem mit nebudes :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 mno nebo staci serial key ja sem tam hodil normoš serial klíč a šlo to v poho ale uz mam origoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ale seženu ten crack ne protože nechci to přeistalovávat furt dííky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Stačí když před instalací windowsu vyrveš kabel ze síťovky. On si pak myslí, že nemáš net a dlabe na ňáký aktivace. Jinak si myslim, že by stačilo v nouzáku smazat někde na C:/windows soubor wga.exe (windows genue advantage). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 já tam nemám pravě net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Divné... u mě tenhle postup zaručeně funguje... Bratranec mi nedávno ripoval winy s sp3, podívám se ti po linku.. EDIT: http://uloz.to/770087/winxpsp3.iso Neměla by tam být žádná aktivace + jsou tam všechny aktualizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 dík a musim to dávat na CD nebo stači když to dám na Flashku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Teoreticky by měla stačit i flashka. Zaleží na tom jestli jí dokážeš (resp. tvoje PC) nabootovat. Já osobně doporučuju to hodit třeba na Rwčko, ale dělej jak myslíš, nemáš co zkazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 takže dám na Flashku a z Flashky dam naistalovat bo něco tokovyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Hm myslim ze zde by se tenhle porblem resit nemel!!! Pokud mas problem s NEORIGINALNIM (tim padem NELEGALNIM) systemem tak prejdi na free distro od linuxu!!! vic tu po nas nechtej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Hmm... Radši si to ISO vypal na to cédo ;) Ski: neboj, řeknu módum ať to tady pak smáznou. Každopádně jestli ho chceš zaučovat do tajů Linuxu, tak prosím. Já si totiž myslím, že tenhle uživatel bude mít hoňky i s windowsama x) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 dííky moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Divné... u mě tenhle postup zaručeně funguje...Bratranec mi nedávno ripoval winy s sp3, podívám se ti po linku.. EDIT: http://uloz.to/770087/winxpsp3.iso Neměla by tam být žádná aktivace + jsou tam všechny aktualizace. prosimte nemáš Cd-key ktomu?díík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Nakup ho třeba na "www.serials.ws" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas*Tomas*
potřeboval bych asi CRACK na Windows XP Home Edition 2002?a jak bych to měl když tak cracknout?vždycky kyž nastartuju Win. tak mi ukaže do Akzivace zvy 10dní atd.. dííky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts