Edicz Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 cus all chtel bych se zeptat jestli de xbox napojit k obrazovce notebooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Ne, nejde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Záleží jaký máš notebook.. třeba já mám na noťasu výstup pro HDMI .. Ale taky má FULL HD rozlišení .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Záleží jaký máš notebook.. třeba já mám na noťasu výstup pro HDMI .. Ale taky má FULL HD rozlišení .. HDMI mam na notasu taky, ale jak rikas, je to vystup, ne vstup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Edicz Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 tak nic dik moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 fain vyřešeno LOCK ... notebooky maj jenom výstupy eště jsem nevyděl aby měl vstup(možná že je xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Edicz
cus all chtel bych se zeptat jestli de xbox napojit k obrazovce notebooku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts