defuckto69 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 zdarec, nevim jestli se to deje jen me nebo i nekomu jinymu. stahl sem dve iso verze( jedna 897mb, druha 740mb) a u obou se mi vzdy po case zasekne psp a po chvili se vypne.. Nevi nekdo cim by to mohlo byt? je to SUPER hra, ale kdyz se to prumerne po 3 zavodech vypne, tak se to neda hrat.. :-(:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Mne to robilo hned na zaciatku pri vybere auta ... mal som nastavene normal a drbol som citanie ci co to je na M33 a uz ide v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 36 závodů není málo. To se dá přežít. Kdyby to bylo po 3, tak to chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 36 závodů není málo. To se dá přežít. Kdyby to bylo po 3, tak to chápu. sem se preklep.. ;) odjedu zhruba 3 zavody(nekdy jeden, nekdy pet, to je ruzny) a pak se to sekne... je to fakt skvela hra, ale tohle me k smrti s.ere :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 to same se mi stavalo i staryho Midnight Clubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 to same se mi stavalo i staryho Midnight Clubu... a vyresil si to nejak jinak nez hozenim o zed? ja k tomu totiz bohuzel nemam daleko... :( btw jdu zkusit upnout z 3.71 na 4.01, uvidime co se s tim stane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 sry za OT pak tenhle prispevek editnu.. uz to sosam mam 5.00 M33-3 tak az dososnu hned nahraju a podam info jak to slape:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 sry za OT pak tenhle prispevek editnu.. uz to sosam mam 5.00 M33-3 tak az dososnu hned nahraju a podam info jak to slape:) ja upnul na 5.00M33 a jede to uz asi hodku v pohode bez zaseku, tak nechci to zakriknout, snad to bylo firmwarem(i na 4.01 se to sekalo..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ja na 3.90 jsem to hral, tak 5-6 zavodu v rade, zadnej zasek. Kazdopadne jsem byl pokazdy posledni, tak si asi dam zase super maria ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ja na 3.90 jsem to hral, tak 5-6 zavodu v rade, zadnej zasek. Kazdopadne jsem byl pokazdy posledni, tak si asi dam zase super maria ;) no ze zacatku sem problemy nemel, ale dal uz je to docela tezky, chce to hodne upgradovat auto... jinak ani do ted se mi to neseklo, takze dekuji firmwaru 5.00 M33 za zachranu myho psp, ktery malem skoncilo na zdi.. :psp::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ja mam tiez 3.71 sa mi vidi a ide ... hodil som si M33 citanie a uz ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.