fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Dobry den mam gta san andreas a chci si zahrat multiplayer normalne si stahnu klienta nabehnou mi tam servery a ja dam cz neco...... a conect a nabehne mi gta a a hraju normalne single a nikdo nikde i kdyz je treba na sereru buhvi kolik lidi a uz me to z prominutim se*e takze jestli mi nekdo pomuze tak fakt diiiky:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 lol a nenapsalo ti to v chatu ''Server closed connection'' ??? To znamena ze server spadnul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ne bohuzel nenapsalo mi to nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 normalne zuapnu klienmta a kliknu na connect nebo jak a zapne se gta ale dam new game a nic jedu single load jedu single tak ja uz nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 mas SA MP predpokladam dole sou tri zalozky kliknes na tu treti a vyberes server a das connect zadny menu nenaskoci jdes primo do hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 ja zase zapnu sa mp chci se k nikomu pripojit 2x blikne obrazkovka dam new games a vyhodi me to z gt sa nevite cim to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.polivka Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 sa-mp>tools>setting>a tam zvolíte (např.:D:\Hry\Rockstar Games\GTA) to je vše pak už jen najít dobrý server a připojit se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts