Guest Anonymous Odesláno Březen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2006 Máte někdo tuhle hru? Je sice fakt dobrá, ale štve mě, že tu chybí některé značky moto ( hlavně Yamaha ), nevíte někdo jestli jsou stáhnout nějaké moto na MS? Případně odkud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Březen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2006 jj taky by my to pomohlo kdyby to nekdo nasel je dost husta parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Duben 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2006 nemate nedo link na tuto hru? alebo nemoste ju dat na FTP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 Prosím? Není tady někdo kdo tenhle motokros má a ví jak tam dostat více motorek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaSiL* Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 good hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romik_cz Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 No mám tu hru dohranou z 1/3. Celkem se mi to libi ale nekdy je to dost tezke i na nejlehci obtiznost.Grafika je dobra a hratelnost je tez good.Kdo má rád motocross a zavody na čtyřkolkách tak tomu se ta hra bude urcite libit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.